Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Ačiū visiems . Sukėliau nuotraukas, ir pamačiau, kad fotoaparatą reikia valyti .
Kikimara, anksčiau nuotraukų neįkėliau, nes tik vakar vakare fotografuota.
Gabusia, taip, į rausvumą tos plunksnos, ypač ant galvos, o pakaušis šviesiai persikinis. DNR tyrimo dar nedariau, prieš šventes nebuvo prasmės siųsti, jiems ten tikriausiai kalėdinės atostogos buvo, paskui nė tas rūpėjo. Bet būtinai siųsiu plunksnas tyrimui, nes norėčiau pavasarį ieškoti jai draugo/ės. Veisėjas irgi mano, kad tai mergaitė, nes, kaip sako, ir galva smulkesnė ir pati tokia moteriška ir švelni. Tai aš ją kol kas mergaite ir laikau ir vadinu.
O papūgų vis dar tiek pat turiu - šešis banguotukus, penkias nimfas ir kakadulį.
Kikimara, anksčiau nuotraukų neįkėliau, nes tik vakar vakare fotografuota.
Gabusia, taip, į rausvumą tos plunksnos, ypač ant galvos, o pakaušis šviesiai persikinis. DNR tyrimo dar nedariau, prieš šventes nebuvo prasmės siųsti, jiems ten tikriausiai kalėdinės atostogos buvo, paskui nė tas rūpėjo. Bet būtinai siųsiu plunksnas tyrimui, nes norėčiau pavasarį ieškoti jai draugo/ės. Veisėjas irgi mano, kad tai mergaitė, nes, kaip sako, ir galva smulkesnė ir pati tokia moteriška ir švelni. Tai aš ją kol kas mergaite ir laikau ir vadinu.
O papūgų vis dar tiek pat turiu - šešis banguotukus, penkias nimfas ir kakadulį.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Grazuole ,o pastebejau ten aplink snapuka visada truputi geltoniau/rusviau,tai cia visada pas ja taip,ar nuo kazkokio maistelio kai valgo susitepa?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Darkart ačiū .
Munex, aplink snapuką taigi nuo košytės kiek išmozota, nors ir nuvalau visada, bet ypač kol dar drėgna, matosi kiek kitokia spalva. Įsivaizduok, kaip mano drabužiai ir plaukai atrodo, kai ji iškart pamaitinta atskenda ant peties ir košiuotu snapu ima viską knibinėti . O pridžiūvusius košės likučius ant mano drabužių labai mėgsta lesioti Žvirblis - taip ir varinėja per nugarą .
Munex, aplink snapuką taigi nuo košytės kiek išmozota, nors ir nuvalau visada, bet ypač kol dar drėgna, matosi kiek kitokia spalva. Įsivaizduok, kaip mano drabužiai ir plaukai atrodo, kai ji iškart pamaitinta atskenda ant peties ir košiuotu snapu ima viską knibinėti . O pridžiūvusius košės likučius ant mano drabužių labai mėgsta lesioti Žvirblis - taip ir varinėja per nugarą .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias