Aratingos
Mano mergina reikalus daro tik narve ir aplink jį (netičiukai laaabai reti) Tik kiaušinių dėjimo metu darė visur O berniukas tai visad daro kur papuola ir dzin jam mano mokinimai, sau ir į maistą sugeba padaryti
Beje gal jau rašei kur, bet kažkaip nepamenu, o kokio amžiaus mergina? Ateity gal mažų saulyčių dar bus forume...
Beje gal jau rašei kur, bet kažkaip nepamenu, o kokio amžiaus mergina? Ateity gal mažų saulyčių dar bus forume...
- Blondi
- Augintiniai:
Mergelai, ko gero, jau aplink metus laiko(bernužėliui-penkti eina), o dėl mažų saulyčių, pagyvensim-pamatysim...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Is puikios sakos isejo puikus stovas..
As irgi ar vaziuoju ar einu per miska, tai vis ziuriu i medziu sakas, a vdruk pasitaikys kas idomaus.. Arba bandau isiminti, kur labiau sakotos ar raitytos, gal veliau galima butu atvaziuoti nakti..
As irgi ar vaziuoju ar einu per miska, tai vis ziuriu i medziu sakas, a vdruk pasitaikys kas idomaus.. Arba bandau isiminti, kur labiau sakotos ar raitytos, gal veliau galima butu atvaziuoti nakti..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Sveikas kolektyve , prigavau Saulėnus besikutenančius , na tik vaizdo kokybė "mobili", kairėj Pupa, dešinėj Saulėnas, veiksmas ant mano kojos, po klaviatūros staleliu
Galop Pupytė išrišo, kad yra stebimi paparaco
Galop Pupytė išrišo, kad yra stebimi paparaco
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių