Augaliukai
Vikute, namie pas mane pomidorai auga. Laispnių apie 18-20, jeigu saulė šviečia, tai daugiau prišildo. Jokio papildomo apšvietimo nereikia, nes dauguma augalų auga saulėtme kambaryje, ten, abi išorinės sienos iš stiklo ir į pietų pusę, tai ten viskas gerai auga be jokios ypatingos priežiūros. Pernai visą žiemą ir pavasarį pomidoriukai augo ir noko, vasarą perkėliau juos š šiltnamį, tai iki vėlyvo rudens turėjau. Būtų ir toliau derėję, nes žydėjo dar gausiai, bet atšalo. Nebekasiau ir namo neįnešiau, naujų pasisodinau, ir šitie dera. Tai čia ta šviesa ir prišildymas, ypač nuo saulės) viską daro, nes visi augalai ten teisiog tarpsta.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ir pienių galima vazonėlyje užsiauginti. Atsimenu, Vokietijoje zooparduotuvėje mačiau kažkokios firmos sėklių pakelius būtent paukščiams - sėjimui ir auginimui namuose. Dabar nebeatmenu visų skirtingų rūšių, kurias mačiau, bet pienių sėklos tikrai buvo . O pienių lapai nepalyginamai vertingesni už salotas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Žinau, žinau, kad pienių lapai vertingesni.
Bet manau, kad užtektų iki pavasario. Dar turiu dobiliukų sėklų.
Neišdygtų?
Bet manau, kad užtektų iki pavasario. Dar turiu dobiliukų sėklų.
Neišdygtų?
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Pražydo dar pora orchidėjų
O šis mini falenopsis mane nuolat stebina, gavau jį nemokamai, kaip nuvargusį, žūvanti, bet sutvarkiau šaknyną ir nustebino jis mane išleisdamas žiedstebį, ant kurio ne žiedus sukrovė, o ataugėles dvi, vieną mažių jau atskyriau, o kitas dar su mamyte gyvena
Antrą kart nustebino, kai iš to pačio narelio, iš kurio ataugėlė užaugo,išleido žiedstebi, po ilgo laukimo(laukti buvo labai įdomu, nes nežinojau kokia spalva žydi) pagaliau išskleidė pumpurą, taip nustebinęs trečią kartą Žiedas išsiskleidė aukštyn kojom,liežuvėliu aukštyn
Bet labai džiaugiuosi spalvyte, tokios spalvos neturiu, o ir labai nedažnai matoma
- P1060680.JPG (62.31 KiB) Peržiūrėta 1142 kartus(ų)
O šis mini falenopsis mane nuolat stebina, gavau jį nemokamai, kaip nuvargusį, žūvanti, bet sutvarkiau šaknyną ir nustebino jis mane išleisdamas žiedstebį, ant kurio ne žiedus sukrovė, o ataugėles dvi, vieną mažių jau atskyriau, o kitas dar su mamyte gyvena
Antrą kart nustebino, kai iš to pačio narelio, iš kurio ataugėlė užaugo,išleido žiedstebi, po ilgo laukimo(laukti buvo labai įdomu, nes nežinojau kokia spalva žydi) pagaliau išskleidė pumpurą, taip nustebinęs trečią kartą Žiedas išsiskleidė aukštyn kojom,liežuvėliu aukštyn
Bet labai džiaugiuosi spalvyte, tokios spalvos neturiu, o ir labai nedažnai matoma
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: