Plunksnuotų augintinių nuotraukos
Turist, aš į tą indą dedu "šlapią" pašarą-daiginukus, uogas ir pan. Nežinau, tokie indeliai pas mane yra 2. Vienas kabo pas žaką, kitas-pas kramerius. Ir abu tokie pasitaikė, kad jie gana sunkiai į tą žiedą "įeina". Pavz. jei juose laikyčiau vandenį, tai greičiausiai negalėčiau iš to žiedo išimti indelio neišliejus vandens. Kad jie taip sunkiai išsiima ir mane pačią truputį nervuoja. Taigi, papūgos jo tiesiog nepajėgia iš to žiedo ištraukt. Nors ir bando
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- IMG_07461.jpg (42.49 KiB) Peržiūrėta 2674 kartus(ų)
-
- IMG_07463.jpg (33.59 KiB) Peržiūrėta 2674 kartus(ų)
-
- IMG_07465.jpg (33.38 KiB) Peržiūrėta 2674 kartus(ų)
-
- IMG_07466.jpg (30.91 KiB) Peržiūrėta 2674 kartus(ų)
-
- IMG_07457.jpg (46.54 KiB) Peržiūrėta 2674 kartus(ų)
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- IMG_07520.jpg (16.58 KiB) Peržiūrėta 2669 kartus(ų)
-
- IMG_07496.jpg (55.55 KiB) Peržiūrėta 2669 kartus(ų)
-
- IMG_07427.jpg (62.16 KiB) Peržiūrėta 2669 kartus(ų)
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Pakartosiu nuotraukas, nematantiems forumiečių foto skyrelio
Emos ir Kuko pasimatymo akimirkos
Nuotraukos tikriausiai daug kur kartosis, bet visa mūsų kompanija taip jaudinosi, ir žakučiai, ir mes stebėdami tokį fantastišką vaizdelį Tiek Ema, tiek Kukas po labai ilgo laiko, vaikystės, pirmą kartą išvydo kitą žaką. Buvo nerealu matyti, kaip jie vienas kitą stebi, jei vienas išsipučia, tai kitas iš paskos, ir tie susikabinimai snapais, lyg gražus lėtas meilės šokis, nors aišku, meile čia dar nekvepia Man tai panašu buvo į pasitikrinimą, kas čia "verchas" Na, ir Ema varžybas laimėjo, net ėmė rodyti į pabaigą agresyvumą, spėju, kad iš stresiuko. Bet iš esmės ji jautėsi geriau, Kuką labai veikė grandinėlė ant kojos, neįprastas daiktas ir, žinoma, neįprasta aplinka, lauke jis buvo tik trečią kartą savo gyvenime. Bet gal užteks man plepėti, nuotraukos išraiškingesnės
[/img]
Emos ir Kuko pasimatymo akimirkos
Nuotraukos tikriausiai daug kur kartosis, bet visa mūsų kompanija taip jaudinosi, ir žakučiai, ir mes stebėdami tokį fantastišką vaizdelį Tiek Ema, tiek Kukas po labai ilgo laiko, vaikystės, pirmą kartą išvydo kitą žaką. Buvo nerealu matyti, kaip jie vienas kitą stebi, jei vienas išsipučia, tai kitas iš paskos, ir tie susikabinimai snapais, lyg gražus lėtas meilės šokis, nors aišku, meile čia dar nekvepia Man tai panašu buvo į pasitikrinimą, kas čia "verchas" Na, ir Ema varžybas laimėjo, net ėmė rodyti į pabaigą agresyvumą, spėju, kad iš stresiuko. Bet iš esmės ji jautėsi geriau, Kuką labai veikė grandinėlė ant kojos, neįprastas daiktas ir, žinoma, neįprasta aplinka, lauke jis buvo tik trečią kartą savo gyvenime. Bet gal užteks man plepėti, nuotraukos išraiškingesnės
[/img]
-
kukushka - Pranešimai: 1759
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių