Pavadėliai
Gabusia, as visiskai suprantu, kad pauksciai nepratinti prie pavadelio taip elgiasi . As irgi nepripratinau , bet del pavadelio savo nuomones nekeiciu.
Gal pries isigyjant pauksti reiketu apie tai pagalvoti ar uzteks laiko "zaidimams" su pavadeliu, kaip ir kito laiko skirto pauksciui , kitu atveju lieka voljerai, dideli narvai, sparnu kirpimas.... jeigu norim parodyti saulute ir nera ziedu
Gal pries isigyjant pauksti reiketu apie tai pagalvoti ar uzteks laiko "zaidimams" su pavadeliu, kaip ir kito laiko skirto pauksciui , kitu atveju lieka voljerai, dideli narvai, sparnu kirpimas.... jeigu norim parodyti saulute ir nera ziedu
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
gabusia, pas tave ne Aviator pavadėliai, Aviator niekaip nenusisega, ir petnešos kartu su pavadėliu yra vientisas vienetas, be jokių sagčių. Žinau, kad Airijos papūgininkai sėkmingai pavadėlius naudoja ir papūgas prie jų pripratina, tik reikia laiko ir kantrybės bei neužleisti to reikalo ilgus mėnesius nebededant pavadėlio. Kol jaunikliukai, jie lengviau viską priima, o rankiniai jaunikliai dar ir mažai kam priešinasi. Jeigu efi čia apsilankytų, tai gal papasakotų, kaip Keviną prie pavadėlio pratino. Ir manau, kad ir Raseliukui ji pavadėlį yra užsakiusi, kai su Kevinu viskas pavyko.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na va kaip išsiskiria nuomonės Vienam vienas geriau kitam kitas, o trečias išvis nesupranta kam to reikia Vistik matyt tokios bendros nuomonės niekad ir nebus prieita, matyt reikia tiesiog pagal situaciją ir patį paukšį žiūrėti
P.S. Čia aš ErikaE, tik vartotojo vardą pasikeičiau, dabar būsiu Erika, kaip tėveliai pavadino
P.S. Čia aš ErikaE, tik vartotojo vardą pasikeičiau, dabar būsiu Erika, kaip tėveliai pavadino
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
- Aistukas
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
- Aistukas
- Augintiniai:
gede man taip pat toks klausimas buvo kilęs, net buvau iškėlusį jį, tad šiek tiek padiskutavome čia: viewtopic.php?f=21&t=286&start=450 ir tuomet mano nuomonė pasikeitė, dabar tikrai manau jau geriau Gokui rišiu pavadėlį prie žiedo, nei petnešom "kankinsiu"
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Sveiki seniai buvau prisijungus.. Kompiuteris sugedo tai dabar tik trumpam prisedu prie tevu kompo nei pakomentuot nespeju. Kadangi jau pavasaris atejo tik dar oras zvarbokas nusprendeme pavadeli pagaminti Na gaminom viena netiko, gaminom anrta netiko va trecias pasiseke Ir dydis ir viskas puiku!!! Uzdejom Tuciui jam nepatiko... Bet veliau vis maziau ir maziau pyko. Dabar sora panosen pakisi ir netaip pyksta. Tik dar reikes patobulinti biski pavadeli. Dabar kiekviena diena uzdedam ir pratinam. Sian vakare vel desim nufotkinsim kaip atrodo
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių