Kanarėlės
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
dar neblogas procentas, kažkur skaičiau, kad pusę net neišsirita, o kiti išsiritę būna silpni, dažnai miršta net nepalikę lizdo...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Sveiki Jei būčiau keliavusi pas Jus, garantuotai būtų buvęs vienas. Nebent irgi siūlytumėt... Mane lengva įkalbėti, kai jau esu vietoje.
Kanariukai čirpauja, viskas lyg ir gerai. Tik va dėl maudyklės klausimą turiu - nupirkau ją, bet nežinau, ar reikia. Ar tik vasarą jie turškiasi?
Kanariukai čirpauja, viskas lyg ir gerai. Tik va dėl maudyklės klausimą turiu - nupirkau ją, bet nežinau, ar reikia. Ar tik vasarą jie turškiasi?
- Canni
- Augintiniai:
kaip pešasi mano kanarėlės... moteriškė vyrą taip pešiot pradėjo, kad žadu antrą narvą pirkt ir atskirt juos. ar turit kokių patarimų tokiu atveju?
- Canni
- Augintiniai:
gal labai nedideliam narve laikai?
kanarėlės šiaip daugiau rėkia, negu muša.
dabar aišku geriausia būtų atskirt juos
kanarėlės šiaip daugiau rėkia, negu muša.
dabar aišku geriausia būtų atskirt juos
-
- Augintiniai:
hm... stengėmės proto ribose narvo dydį rinkti, Kikoj sakė pakaks dviems tokio, kokį pirkom. tikrai ne mažiausias vienai ten likusiai kanarėlei bus išvis rojus
- Canni
- Augintiniai:
tai gal kokią pertvarą išeitų įdėt? nereiktų pirkt antro narvo.
jei narvas ne apvalus, tai pertvara gerai turėtų įsistatyt
jei narvas ne apvalus, tai pertvara gerai turėtų įsistatyt
-
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių