Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
O mane siandiena tokia laime aplanke tiesiog balzamas ant sirdeles Mano 3ju kekshtu burelis pagausejo iki 4iu, matyt pasklido mishke gandas kad lasiniu daug duoda pas mane bet jie tokie "abžoros" tie kekshtai - kiek nepadesi maisto viska suvalgys, tiesiog ryja gabalais, kur jiem sitiek lenda
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Jauciu po svaiteles,kitos bus Vikutes zinute-gelbekit padekit kekstu pulkas uzpuole ,algos lasiniam nebeuztenka
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Vikute, esu mačius, kaip kėkštai rudenį giles rinko, tai 2-3 ar net daugiau į gūžį sukišdavo ir dar vieną į snapą.... Yra ten pas juos vietos...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
va kokių dar pamačiau pas save..turbūt neužtaikydavau,pro langą pažiūrėt...Čia kaip pas DoDo...galvojau pas mus tokios egzotikos neatskrenda,... dabar dar genį pamatyt,tai norai bus išpildyti..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Na toks grazus siandiena oras kad negaliu nepasidalint uzfiksuotais kadrais vel aš su savo numyletiniais kekshtais taip apsidziaugiau pamacius kad manes nebebijo-kai iseinu i lauka-sedi ant medzio visai netoliese ir stebi kaip valgyt jiem dedu Buvau 7am dangui pamacius, o vyrui net dainele ciulbejo kai buvo lauke
-
- Augintiniai:
Nu vat, priesh savaite pakabinau obuoli kad svilika prisvyliot ir ka siandiena panasu kad kaip tik jis pas mane ir atskrido, tolokai siek tiek buvo-uz kokiu 5 metru nuo lesyklos apsistojo palei zeme, ziurinejo, bet poto katinas atejo tai ishskrido, tikiuosi dar atskris...tik uodega kazkokia per ilga pasirode, bet toks su oranziniu tai greiciausia svilikas, kita kart gal pasiseks nufotkint
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių