Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Oho,didziuliai sveikinimai,as irgi kai ne visada visas forumo naujienas speju suskaityt,bet dabar jau susekiau kas ir kaip cia buvo,labai dziaugiuos,Erika,kad ir vel namie plunksnuotas atsirado
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Na nieko sau kiek sveikinimu Dar syki įrodėte,kad esate pats draugiškiausias forumas, pats mieliausias,pats pačiausias, dėkui labai visiems už palaikimą
Šiaip nebijo visiškai kai į narvą ranką kiši,kai net prie jo ranką artėji, sėdi ir nei krust, net obuoliuką iš raankos valgė Įsidrasinau vakare paliesti galvojau žnybs tai žinosiu O pasirodo ne taip jis ir bijo, tai mes jo daugiau gal bijometiksliau jo snapo, nes didesnis už žaką mažius Paglosčiau snapuką,tai tik išsižiojo, bet nežnybė, daviau iš arčiau susipažinti su ranka, tai tik apžiojo pirštą ir paleido, žinoma judesiai dar lėtoki Kojytes paglosčiau, tai tik išsižiojo ir leidžia žemyn po biški galvą, toks jausmas kad jis žino savo dydi ir snapo galingumą
Dar labai ramus, nei cypt negirdėjom,vakar visą dieną nevalgė, negėrė,šian rite išsidrąsino patikrinti dubenėlius ir mano nuostabai pasirinko granules, o ne sausiaką Tai labai apsidžiaugiau, bet visvien nepuolė valgyti,vieną pasiemė ir atgal ant laktos, na bet nieko gal pripras ir pavalgys normaliai tai tiek naujienų,veliau dar nuotraukyčių padarysiu
Šiaip nebijo visiškai kai į narvą ranką kiši,kai net prie jo ranką artėji, sėdi ir nei krust, net obuoliuką iš raankos valgė Įsidrasinau vakare paliesti galvojau žnybs tai žinosiu O pasirodo ne taip jis ir bijo, tai mes jo daugiau gal bijometiksliau jo snapo, nes didesnis už žaką mažius Paglosčiau snapuką,tai tik išsižiojo, bet nežnybė, daviau iš arčiau susipažinti su ranka, tai tik apžiojo pirštą ir paleido, žinoma judesiai dar lėtoki Kojytes paglosčiau, tai tik išsižiojo ir leidžia žemyn po biški galvą, toks jausmas kad jis žino savo dydi ir snapo galingumą
Dar labai ramus, nei cypt negirdėjom,vakar visą dieną nevalgė, negėrė,šian rite išsidrąsino patikrinti dubenėlius ir mano nuostabai pasirinko granules, o ne sausiaką Tai labai apsidžiaugiau, bet visvien nepuolė valgyti,vieną pasiemė ir atgal ant laktos, na bet nieko gal pripras ir pavalgys normaliai tai tiek naujienų,veliau dar nuotraukyčių padarysiu
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Snapas aplipęs obuoliu, o uodegos galiukas jau išmaudytas dubenėlyje
Sparniukas kažkos išteptas,gal kai voljere gaudė įlindo kur
Iš arčiau
Fotkintis nebijo, visai jis kažkaip nieko nebijo, nei naujų garsų baidosi Va tik dar paglostyt nesileidžia Bet valgyt jau valgė granules ir kažkokius garsus leido,tylius tokius bet taip mielai, aš su juo šneku ir jis man atsako,urzge taip,kranksi tyliai,na kaip amazonės daro
Sparniukas kažkos išteptas,gal kai voljere gaudė įlindo kur
Iš arčiau
Fotkintis nebijo, visai jis kažkaip nieko nebijo, nei naujų garsų baidosi Va tik dar paglostyt nesileidžia Bet valgyt jau valgė granules ir kažkokius garsus leido,tylius tokius bet taip mielai, aš su juo šneku ir jis man atsako,urzge taip,kranksi tyliai,na kaip amazonės daro
-
- Augintiniai:
Koks gražus Gokas.
Nieko, prisijaukinsi ir tuoj garsus ims leist.
Su Elija man panašiai buvo. Tupėjo, tylėjo... O paskui, kad "karksėt" pradėjo. Mažius varo į narvą. Man liepia narvą uždengt.
Prisijuokiu aš iš jų.
Nieko, prisijaukinsi ir tuoj garsus ims leist.
Su Elija man panašiai buvo. Tupėjo, tylėjo... O paskui, kad "karksėt" pradėjo. Mažius varo į narvą. Man liepia narvą uždengt.
Prisijuokiu aš iš jų.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
- Aras
- Augintiniai:
Sveiki atvykę Kaip malonu matyti Garį-Arą ir šaunu, kad prisijungėte
Paskutinį kartą redagavo Jovita 2012.02.15 18:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
kaip šaunu kad prisijungėte ir amazoniukas nedingo iš forumo
Papasakokite kaip jums sekasi? Ar Aras greit priprato naujuose namuose?
Papasakokite kaip jums sekasi? Ar Aras greit priprato naujuose namuose?
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Na ka trumpai apie save... Mes jau trecia savaite gyvename naujuose namuose, Garis - Aras, mat vardas jam sis patiko... . Labai greitai apsipratome, i narveli listi visiskai nenorejo, tai karaliauja virs narvelio, tik maista pasiima is vidaus. Labai greitai pasijuto BOSAS namuose pats atskrenda pas tave kai nori...karaliauja nieko nebijodamas, tik paliesti nesileidzia, kerta iskart i ranka... ir gan skaudziai... Sakau gal dar laiko reikia, nors pats tai nieko nebijo tik rodo koks erelis yra ir maivosi vis rodydamas savo nuostabius sparnus.. Taip, tai mano naujas dziaugsmas namuose, tik tykiuosi kad viena diena nebekirs man i rankites...ir prisileis paglostomas
- Aras
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių