Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Gaila kad siuo metu turiu islekti..Ryt uzduosiu keleta man rupimu klausimeliu, nes senoji seimininke minejo kad labai draugiskas forumas...
- Aras
- Augintiniai:
Oi tik skirkit daug laiko ir tikrai prisijaukinsit Džiugu,kad greit priprato ir kad galite paleisti iš narvelio, aš tai dar Goką bijau paleisti,dar antrą dieną pas mus ir ant rankų neeina, tai neįsivaizduoju kaip reiktų jį pagauti Kolkas teks pasedėti narve, nors nekas jam tas narvelis, po voljero
O jau sparnų grožis,kaip išskleidė galvojau apalpsiu,tokios spalvos ir tokios spalvingos plunksnos slepiasi po žaliom viršutinėm,kad net neįsivaizdavau
O jau sparnų grožis,kaip išskleidė galvojau apalpsiu,tokios spalvos ir tokios spalvingos plunksnos slepiasi po žaliom viršutinėm,kad net neįsivaizdavau
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Didziausi sveikinimai ErikaE ir nuo musu seimynos.. Tik diena forumo nelankiau ir se tau kokios naujienos..
Oj ir kaip smagu, kad Garis forumo nepaliko ir koki grazus nauja varda turi dabar..
Amazonems patinka, tik kai prie plunksnas galvyte glostai, jei visur kitus lendi tai ir nesileidzia ir urazgia ir kanda. Todel geriausia pradeti nuo snapuko ir kaktytes pakasymu
Oj ir kaip smagu, kad Garis forumo nepaliko ir koki grazus nauja varda turi dabar..
Amazonems patinka, tik kai prie plunksnas galvyte glostai, jei visur kitus lendi tai ir nesileidzia ir urazgia ir kanda. Todel geriausia pradeti nuo snapuko ir kaktytes pakasymu
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Na Gokas nelabai noriai bet snapuką paliesti leidžia,tai nors tiek džiugu,tikiu kad draugausime, va ir dabar prisistumiau narvą prie pat lovos,atsisėdau šalia,atsidariau narvelio dureles ir sėdim taip prie kompo abudu, tai jis nesibaido, sėdi valgo granules, bet ir išeiti nedrįsta, nes aš prilipus prie narvo atdarų durelių
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Bent jau man amazonės visad labiau patiko, pačios gražiausios iš didžiųjų papūgų, o ir charakteris jų superinis
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių