Papūgėlių skraidymas
O mano pvz paukščiai tupi narve ir neskrenda niekur,o paskraidyti kartais reikia,tai kaip man juos išimti?
- SKRAMERIS
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Butu gerai.Kiek laikau atidares dureles per du metus nė karto neišskrido.O aš ir neimčiau,nenori,nereikia,bet skraidyt reikia
- SKRAMERIS
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
O čia tai dyvas O dažnai būna atviros durelės? O kai išemi, patinka skraidyti? Jeigu jaukūs, tai bent pas Jus turėtų norėti atskrist O jei nejukūs, tai gal bijosi ar kaip
- daiva3
- Augintiniai:
Nežinau ar į šitą temą rašau, bet gal gausiu patrimų Gokas labai nenori sedėti narve, puse dienos prasedėjo, o dabar vis laipioja narvo grotomis, aplink, laužia dureles ir nenusiramina,atidariau dureles tai kaip mat lėkte prie atarų durelių,galvą jau net spėjo iškišti vos spėjau uždaryti, paleisčiau bet kažkaip baisoka, aikštelė prie sienos dar neįrengta, yra tik ant narvo žaidimų aikštelė, bet ar jis ten sedės? O jei pradės blaškytis po kambarį? O ir gaudyt paskui reik,kad į narvą uždaryt, tai ir vėl stresas, bet kita vertus gaila papugiuko,na nori į laisvę Kokie patarimai?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Aš tai galvoju, kad išleisti reikėtų. Jam atsibodo jau matyt narve sėdėt. Tai gal pasiūlyk ant žaidimų aikštelės žaisliukų.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
tai kad jis žaisliukais dar nelabai domisi, juk antrą dieną tik pas mus,žaislų yra narve, bet kolkas nežaidė,pakibina šiek tiek ir vėl po narvą šliaužioja
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Tai gal jam nuobodu narve Mano nimfa, ir tai, ką tik atvešta nenorėjo ten būti Nors irgi buvo tokia tyli rami pradžioj, bet su žmonėm buvo jai geriau.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Aišku, kad paleisk, jeigu taip veržiasi, vakare geriausiai. Prieš tai gali narve pabandyti, ar ant pagalio lips, tai žinosi, kad sugauti lengviau bus, jeigu prireiks.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių