Augaliukai
Ausrele, tai įvardink, kas čia per toks nepasiduodantis auginimui augaliukas.
Klausykit, o kaip elgtis su peržydėjusiomis tulpėmis, auginamomis namuose, taip pat ir kitais namuose auginamais svogūniniais augalais? Užaugo, sužydėjo, greitai nužydės. Kol kapai bus, tai, aišku, laikysiu, o kaip per žiemą reikės daryti? Išnešti kur šaltai, ar ne?
Klausykit, o kaip elgtis su peržydėjusiomis tulpėmis, auginamomis namuose, taip pat ir kitais namuose auginamais svogūniniais augalais? Užaugo, sužydėjo, greitai nužydės. Kol kapai bus, tai, aišku, laikysiu, o kaip per žiemą reikės daryti? Išnešti kur šaltai, ar ne?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Sveikas kolektyve , paprotinkite kas nors, kas čia per kaktusas(foto), ar nuodingas jis paukščiams, ar galima doroti, mat vienas papagajus jau nusitaikė jį graužti, tai nežinau, ar leisti, ar saugoti. Augalas man dzin, negaila, (tikiuosiu mano moteris neskaitys čia, o tai )svarbu špokai nenusitručytu ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
ten šalia karpažolė, kur spygliuota ir lapiukai iš viršūnės, tai ji tikrai nuodinga, jei šalia stovi, kad tos nesugalvotų paragaut
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dėkui lea, reiks rimtai stebėti, kad tos karpažolės neliestų, ko gero geriausia, kad išvis ten prie tų kaktusų neleisti, ale ten yra ir bambukas žaliuojantis, kuris irgi patinka padraskyti(bambukas nenuodingas kiek skaičiau), anksčiau kaktusais nesidomėjo, turbūt įsidrasino ant mano ir savo galvos
-
- Augintiniai:
gede kiek matau čia Opuncija,,KIEK ŽINAU NENUODINGA,NETGI SAKĖ GERAI PAUKŠČIAI JUOS VALGO...TIKIUOSI GERAI PAMENU...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
aha, opuncijų paukščiams galima, tik jos turi vieną bjaurų dalyką - tokius smulkius plaukelius, žmogui į odą ir liežuvį tai labai bjauriai veliasi ir prilenda, kaip paukščiams, nežinau.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aušrele, kur šito medžio sėklų pirkai. Buvau radęs kokio pusmetrio augantį vazone, bet labai brngiai prašė
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių