Granulės
Mano Gokas dabar tokias valgo tik ne G14, o dideliom papūgom skirtas Pirkau spalvotas tik dėl to,kad nebuvo natūralių, kitą syki pabandysiu kitokias nupirkti, nors šitas tikrai gerai valgo Gokas Va tik klausimukas ar yra Lietuvoje kitokių išvardytų firmų granulių, ar reiktų siųstis iš užsienio?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
O iš kur jūs jas tuomet siunčiates? Gal yra kokia interneto svetainė kurioje pigiau ir siunčia į Lietuvą?
-
- Augintiniai:
Visaip būna - kas gyvenančių kur užsienyje prašo, kad atsiųstų. Kas patys siunčiasi ir moka atsiuntimo mokesčius. apie tai buvo kalbėta.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na žinai evers dabar pagalvojau liktais ir netokia kaina, ten makaronų tokia kaina buvo, tai susipainiojau Kitą savaitę važiuosiu gal tai pasitikslinsiu Tu gal parašyk man až savo mob. tai aš tau būdama vietoj ir paskambinčiau, susitartume
O kas dėl siuntimo, tai aš kai siunčiau žaisliukus į Kauną, tai panašei kainavo,apie 10 Lt, o svoris buvo tai nemažas, nes du nemaži mediniai, savos gamybos žaislai
O kas dėl siuntimo, tai aš kai siunčiau žaisliukus į Kauną, tai panašei kainavo,apie 10 Lt, o svoris buvo tai nemažas, nes du nemaži mediniai, savos gamybos žaislai
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių