Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Viktoras tikrai toks buvo , ir daugybė bauguotukų augintojų visame pasaulyje jį pažįsta. Peržiūrėk jo video tame puslapyje, pasiklausyk garso įrašų, įsitikinsi. Dėl jo šemininkas ir susidomėjo banguotųjų papūgėlių protu, ir dabar yra žinoma daugybė banguotukių, kurios šneka kontekste. Ryanas (Viktoro šeimininkas) iki šiol skiria daug savo laiko tų papūgėlių įrašų šifravimui ir t.t.
Mano Sniegutė yra albinosė (balta su tamsiai raudonom akytėm). Būna dar ir baltų juodom akytėm - jie nesivadina albinosais. Mano Ūko spalva - žydra opalinė, Šelmės net nežinau, kaip lietuviškai skambėtų - opalinė ir dar "spangle", o Kedro - pilkasparnis geltonveidis.
Mano Sniegutė yra albinosė (balta su tamsiai raudonom akytėm). Būna dar ir baltų juodom akytėm - jie nesivadina albinosais. Mano Ūko spalva - žydra opalinė, Šelmės net nežinau, kaip lietuviškai skambėtų - opalinė ir dar "spangle", o Kedro - pilkasparnis geltonveidis.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2007.02.22 21:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
dabar žiūrėjau tą puslapį kur pati daviau tai taip išeina kad mano patelė kreminė "Yellowface shows up with varying shades of yellow (depending on the yellowface genetics of the budgie) in the ino variety. These are sometimes called creamino." http://www.budgieplace.com/c_ino.html
Sailor --> atsimenate kad kažkada sakėte kad kreminė?ROFL Neklydote Nes lutine but ji per blanki : patinėlis išviso neaišku kas
Sailor --> atsimenate kad kažkada sakėte kad kreminė?ROFL Neklydote Nes lutine but ji per blanki : patinėlis išviso neaišku kas
-
redrose_772 - Pranešimai: 232
Paskutinį kartą redagavo sailor 2007.02.22 21:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių