Granulės
Jeigu reikia, tai galiu aš nueit rytoj į parduotuvę ir patikslint kainą. Šiaip ar taip planuoju apsilankyt ten.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Žiūrinėjuos Harrisons granules
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/HarrisonsFoods.aspx
Kurias jūs šeriate, kas šeriate? Nesumąstau, kas labiausia tiktų raciono papildymui. Bet beveik visur rašo, kad "Suitable for special needs birds", o mano papūginai neturi jokių specialių poreikių (tikiuos ), tai norisi kažko paprastesnio. Bet iš tokių radau tik
Pepper Lifetime Coarse
The standard Adult Lifetime Formula but with added spicy cayenne oil - great for birds that love chili peppers.
O to standartinio be čiliukų tai nerandu.
Arbe kažką ne taip žiūriu...
Prieš tai duodavau Versale Laga nespalvotas, sugraužė be problemų, tai norėtųsi dabar kitas išbandyti.
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/HarrisonsFoods.aspx
Kurias jūs šeriate, kas šeriate? Nesumąstau, kas labiausia tiktų raciono papildymui. Bet beveik visur rašo, kad "Suitable for special needs birds", o mano papūginai neturi jokių specialių poreikių (tikiuos ), tai norisi kažko paprastesnio. Bet iš tokių radau tik
Pepper Lifetime Coarse
The standard Adult Lifetime Formula but with added spicy cayenne oil - great for birds that love chili peppers.
O to standartinio be čiliukų tai nerandu.
Arbe kažką ne taip žiūriu...
Prieš tai duodavau Versale Laga nespalvotas, sugraužė be problemų, tai norėtųsi dabar kitas išbandyti.
-
DoDo - Pranešimai: 1039
DoDo pavogiai mano klausimą Aš taip pat žiūrinėjausi šias granules, bet niekaip nesuprantu, jų tiek daug, tai kurios būtų tinkamiausios amazonei? tai Gokiuko pagrindinis maistas, sausiaką jis gauna tik kaip skanėstą ir tai tam sausiake daugiausia džiovintų vaisių Tai net nežinau kurį išmėginti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
DoDo, gerai žiūri. Nėra Scarletts puslapyje paprasto Lifetime, be čili pipirų. Bet šiaip toks produktas yra, tik Scarlett gal neturi, gal paklausos nėra. Bet paklausti jų galima, ar nežada užsakyti. Atsimenu, kai dar pirmą kartą pirkau Harrisons lauktuvėms į Lietuvą, tai veterinarė, kuri savo klinikoje juo prekiauja, sakė, kad žakams reikia duoti High potency. Tai gal ir kitiems visai tinka.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Abiems aš geriau rinkčiausi High Potency, tik Gokui Coarse, o senegalams Fine O prie Liftime Formula, daugelis rūšių MAY BE bet ne SHOULD BE pervestos, o šėrimosi sezonais vėl Hight Potency reikia duoti. Žodžiu kai tokios galimybės įsigyti neverta net prasidėti.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių