Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Va dėl to fokusavimo, tai Gokas taip daro kai kažką skanaus valgo ar žaidžia Labai patiko kriaušė, tai pamato tik ir pats ateina atsikast ir valgydamas akimis žaibuoja
-
- Augintiniai:
Sveiki visi... Turiu toki klausimeli. As su Aru jau trecia savaite kaip gyvename ne savo namuose o pas mano tevus...jau pries savaite pastebejom kad jis mano tevuko nepaleidzia is akiu..skrenda prie jo, bando maitinti ji..ramus, burkuoja jam ant peties. Ir neprisileidzia tada jokiu kitu asmenu, nei manes ( o as visada salia ir diena ir nakti..maistas , kalbinimas ir pan...) Jis net gasdina kitus, kerta net nepriejus prie jo, per atstuma... Manau jis jau atrado savo antraja puse-mano teti. Noredami isvengti to (nes po savaites vaziuosime pas save i namucius) pasakiau kad tetis jo nesnekitu,neduotu maisto, nezaistu...bet... Kai tik isgirsta jo balsa iskart iesko jo...skrenda net is antro auksto i pirma...teciui atbaidzius ji, jis visviena laukia jo..ir taip jau visa savaite... Labai liudna man..nes ir Ariukas kencia o ir man labai negera kai jis rado artimesni sau kita zmogu kuris tiek demesio jam net nerodo...nebezinau kaip toliau elgtis, nes norisi kad Aras suprastu, kas jo seimininkas... Ir tuo paciu gaila Ariuko, kai jis skrenda pas teti o tetis turi nereguoti i jo meile... Gal kas kokiu patarimu turetumet...
- Aras
- Augintiniai:
Tai gal kai grįšit namo ir Aras nematyt tavo tėvo tai taip nesielgs, pamirš ir vėl viskas stos į savo vežias
-
- Augintiniai:
- Aras
- Augintiniai:
Oho koks pozuotojas Ir kiek daug mėlynų plunksnyčių ant kaktos Gražuoliukas Kažkaip praleidau, o gal ir yra forume tiesiog neprisimenu jokio pasakojimo apie Arą Ar jis pas juk atkeliavo jauniklis? rankinukas? ar teko prisijaukinti? Iš kur įsigijot ir koks jocharakteris? su visais draugauja? daug kalba,ką moka pasakyti? Papasakok prašau daugiau
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių