[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Tikrosios amazonės - Amazona gentis
logo

Tikrosios amazonės - Amazona gentis

Žako, Amazonės, Ara, Kakadu, Did. Aleksandrai ir t.t.

Standartinė ErikaE » 2012.02.26 22:59

Manau kad viskas pataisoma, Aras juk dar jaunas, žinoma,gal jis nepamirš tėvo ir taip pat bus prie jo prisirišęs, bet galima jį išmokinti, kad ginti nereikia, kad kandžiotis nereikia, kad reikia ir galima taip pat linksmai bendrauti ir su kitais šeimos nareis, viskas priklauso nuo auklėjimo :yes4: Štai apie kandžiojimasi labai aiškiai parašyta pirmoje šios temos žinutėje: viewtopic.php?f=23&t=7102
Manau tinkamai auklėjant galima atauklėti :friends
Vartotojo avataras
ErikaE

Augintiniai:

Standartinė austra » 2012.02.27 00:45

Erika, Trolio dar nenufilmavau, nes jis bijo vaizdo ir garso technikos :pardon2: O tikrai daug kalba, nors ne viską suprantu, nes labai greitai beria tuos žodžius :):
Skaičiau apie Arą ir tikrai nemanau, kad tėtis bus problema tolimesniam Aro bendravimui su šeimininke. Kai grįšite namo, būsite ir vėl draugais (nes tėčio juk šalia nebus, o draugauti Arui vis tiek su kažkuo reikės, nes amazonės, sprendžiu pagal Trolį, yra labai komunikabilios) :friends
Kai aš buvau Trolį nusivežusi pas savo mamą per Velykas , jis ten elgėsi visai kitaip nei namuose. Visus gąsdino, pasirinkdavo draugėmis mano dukterėčias, o mane, kaip nereikalingą, netgi žiaurokai apgnaibė. Teko nuo jo ir kitoms 2 mergaitėms, žodžiu, Trolis buvo tapęs tikru monstru. Kai grįžome atgal, elgėsi įprastai, negąsdino, nesignaibė, aš ir vėl buvau pati geriausia draugė :winkas:
Padariau išvadą, jog papūgai keisti aplinką nėra labai sveika: ji "išsiderina", tampa agresyvia- ir tai atsitinka ,tikriausiai, dėl streso 8|
Vartotojo avataras
austra

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.02.27 02:17

Stresas - tai viena, bet kai paukštis akivaizdžiai pamilsta kokį nors žmogų, jam meilinasi, jį maitina, gina nuo kitų, tai yra visai kas kita. Ir ne nuo praleisto kartu laiko ta meilė priklauso, o nuo pačios papūgos pasirinkimo. Ir vienas dalykas, kai papūga kandžiojasi šiaip neprisileisdama jai nepatinkančio žmogaus, o kitas - kai gina savo "partnerį". Antruoju atveju ji tai daro ypač aršiai. Tai, kad paukščiai partneriais pasirenka priešingos lyties žmones, irgi yra mitas. Čia asmeninės simpatijos pirmu smuiku groja, o ne žmogaus lytis ar kartu praleistas laikas.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Aras » 2012.02.27 11:09

Taip Sailor mat tai ir panasu paukscio susizavejima zmogumi, nes pradzioje jis tecio labai bijojo o tuotarpu tetis pradejo skleisti ivairiausius balsus salia jo, kaip svilpavymas....Ir jam nuo tada viskas pasikeite tetis pasidare dominuojanciu jam zmogumi...(keista kad tiek nedaug tereikia vos graziau pasvilpauti).
Bet dabar namuose vengiamas bet koks kontaktas su teciu. Kol jo nera salia, Aras graziai elgiasi su manimi, (zinoma ne taip kaip su teciu). Ir jei reikes nevesiu jo niekada i siuos namus, kad butu jis ramus. Bet is dalies sunkus variantas su papugomis, kai jai nebedominuoja ja maitinantis,priziurintis,zaidziantis asmuo....o retai matomas zmogus, kuris tik praeina pro sali.
Aras

Augintiniai:

Standartinė Aras » 2012.02.27 11:11

Austra o tavoji papugele kokio amziaus? Ar ji yra ar buvo pasirinkusi zmogu kaip partneri?
Aras

Augintiniai:

Standartinė austra » 2012.02.27 16:34

Mano papūgai gegužės pabaigoje bus 4 m. Trolio geriausia draugė esu aš, bet ir mano vyras jam kažkuo patinka: jį labai garsiai visada pasisveikina, seka paskui jį , skrisdamas į antrą aukštą, bet nevengia praskrisdamas ir sparnu užkabinti, į kaklą snapu brūštelti :narcizas:
Visiems šeimos nariams jis gana noriai duoda labas, tik dukrą mėgsta labiau atakuoti, nes ši jį kartais paerzina :hmm: Bet prie manęs lįsti ar su manimi šokti niekam nevalia :acute2:
Vartotojo avataras
austra

Augintiniai:

Standartinė Aras » 2012.02.27 17:28

Austra "Bet prie manęs lįsti ar su manimi šokti niekam nevalia :acute2:[/quote] "
Va taip va... :):
Pamaciau ir as paviduliaujanti Ara. Na siandiena Aras prilipes prie manes, nes antrame aukste ir Ciau ciau suniukas vis pasidziaugia manimi, tai Aras iskarto skrenda pas mane ir vis artyn Ciauciuko galva tysia :crazy2: Na laikas viska ir mums sudelios i savas vezas.. :yes4:
Aras

Augintiniai:

Standartinė Phonto » 2012.02.27 18:17

Na, reikia tikėtis, kad Aras, per ilgą laiką pamirš, ar bent jau užsimirš apie savo didžiąją meilę, jeigu jos (tos meilės :) ) ilgai nematys. Šiaip sveikinu, kad grįžus namo rodo dėmesį tau, nestresuoja, atskirtas nuo savo meilės :xaxaxa: :charming:
Vartotojo avataras
Phonto

Augintiniai:

Standartinė austra » 2012.02.27 23:12

Aš manau, kad Aras, kaip tikras vyras, toliau draugaus tik su merginomis :charming:
Troliui, pvz., svečiai visada susuka galvą- jam nauji žmonės yra visada įdomesni nei šeimininkai. O ypač tie, kurie meiliai pakalbina, tai jis, žiūrėk, pašiaušia galvos plunksnas, žaibuoja akimis, išskleidžia savo gražiąją uodegą (aš vadinu tą pozą POVAS :sarcastic_hand: )ir vaikšto labai svarbus po narvą. Nuo tada, kai pakapojo mano dukterėčias ir mane, kai svečiavomės pas mamą, aš jo prie svetimų žmonių nepaleidžiu. Manau, tai jam tik sujaukia protą, kurio, sprendžiu pagal elgesį, ne tiek jau daug :xaxaxa: Jį valdo daugiau instinktai ir savisauga.
Kai Trolis buvo jaunutis, kaip kad Gokas, elgėsi nepriekaištingai, o dabar kaskart tampa vis įžūlesnis, dažnai nori dominuoti, be to, serga kleptomanija :chacha: ir absoliučiai neturi gėdos jausmo :o
Vartotojo avataras
austra

Augintiniai:

Standartinė nile » 2012.02.28 00:16

Ir kleptomanas ir be gėdos jausmo,aš irgi tokį turiu :chacha: čia gerai pasakyta.
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Grįžti į Didžiosios papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis