Paukščių vienų palikimas namie
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai taip, žinau, kad savaitė per ilgai, bet jei nieko nerasiu nebus kitos išeities nepažįstu aš čia tiek žmonių, kad galėčiau pasitikėt ir duot raktus, o ką pažįstu, važinėt iš kito miesto tai ir niekas nenorės ~80 km į vieną pusę trenktis dėl to... nuvežt vėl negaliu, du katinai gyvena nu dar ieškau.
dėl vandens aš galvočiau jo visai nepalikt tom dienom. nes dabar tai keičiu aišku kasdien, bet kaip turguj kur pirkom, ar pardėj, buvo indeliai tik su maistu ir soros šakutės pakabintos, vandens nei pas vienus paukščius nemačiau
Bela tai dar matau kartais prie vandens, bet Rojaus tai niekada nemačiau kad gertų, nu turbūt kai gauna dažniau obuolio, morkų tai užtenka skysčių.
žinoma, taip išvykstant tai palikčiau tik sausų, nes ir tie pūt kad nepradėtų...
Aš dėl maisto ir nepergyvenu, nes lesyklos didelės, dar kelias papildomas pakabinčiau.
Man daugiau neramu kad narvas nekeistas būtų dėl visų kakučių visą sav. ar nebūtų blogai, ir šiaip kad neskraidytų.. nors, jei ir kas ateitų, tai jų nepaleistų ir, tai būtų tas pats.
dėl vandens aš galvočiau jo visai nepalikt tom dienom. nes dabar tai keičiu aišku kasdien, bet kaip turguj kur pirkom, ar pardėj, buvo indeliai tik su maistu ir soros šakutės pakabintos, vandens nei pas vienus paukščius nemačiau
Bela tai dar matau kartais prie vandens, bet Rojaus tai niekada nemačiau kad gertų, nu turbūt kai gauna dažniau obuolio, morkų tai užtenka skysčių.
žinoma, taip išvykstant tai palikčiau tik sausų, nes ir tie pūt kad nepradėtų...
Aš dėl maisto ir nepergyvenu, nes lesyklos didelės, dar kelias papildomas pakabinčiau.
Man daugiau neramu kad narvas nekeistas būtų dėl visų kakučių visą sav. ar nebūtų blogai, ir šiaip kad neskraidytų.. nors, jei ir kas ateitų, tai jų nepaleistų ir, tai būtų tas pats.
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Vandens būtinai reikia paukščiukams. Banguotukai nedaug geria, bet tikrai geria. Paklausk kokioje zoparduotuvėje, ar jie nepriima paukščiukų, kai šeimininkai atostogauja 9aišku, už tam tikrą mokestį). Bent jau Airijoje zooparduotuvės tokią paslaugą teikia, aišku, su savo narvu reikia atnešti, o jau maistu ir vandeniu jie pasirūpina.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių