Banguotukų veisimas
Ir mano kitoj pusei, pjūvenu tikrai neperdaug, normaliai. Ten kur budavo kiaušiniai(kur jaunikliai dabar) yra įdubimas ten iškastas pjūvenose. Aš pats nelabai suprantu kaip tai įvyko.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Normalus čia inkilas banguotukams. Kiek mačiau, visi tokiuose peri ir sėkmingai išperi ir niekas nekrenta - nei kiaušiniai, nei paukščiukai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Aš nesakiau, kad paukščiai krenta. Gal patinėlis įlindo ir abu bandė išlist nu ir iškrito, ką žinau. Aš gi nemačiau kaip iškrito, tik radau iškritusi.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Kiek kiek pjuvenu? 5 cm? Pas mane tokiame peri. Geri 2 cm pjuvenu. Duobute kumsciu ispausta kiausiniams/pauksciukams. Suaugusiam banguotam islipant dar gerai kojyte pakelt reikia gal tycia ismete ta kiausa. Irgi aisku reikia sugebet. Bet papugos atkaklios
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Siandien buvau aplankyti paukstuku. Siaubas kaip isauge!! Akys dideles, ziuri, galvyte kraipo, paglosciau svelniai purstuku Poros vyriausiu jau aiskiai matosi spalvos - bus kaip mamyte - geltonai zali. Gal visi tokie bus.. zalias faktorius matyt vis tiek savo daro. Bet skirtingai bangeles issideste.
Dicki kilstelejau is inkilo. Isikibo stipriai i pirsta ir matyt instinktyviai eme mosuoti sparniukais. Greit isiamzinom ir grazinau broliu sildyt prasom mumis pasigrozeti
Tik is telefono lyg kreivai foto ikelta..
Dicki kilstelejau is inkilo. Isikibo stipriai i pirsta ir matyt instinktyviai eme mosuoti sparniukais. Greit isiamzinom ir grazinau broliu sildyt prasom mumis pasigrozeti
Tik is telefono lyg kreivai foto ikelta..
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių