Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Dėkui austra už atsakymą Pasirodo išties Bugis kaltas, nors Goko lojimas visai ne kaip toiterjero, greičiau, kaip rotveilerio
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Ir vėl viena temutei...tikiuosi nepabodau
Kaip jau minėjau Goką maitinau košyte iš šaukštelio, nors jam sekėsi nekaip, jis tik pats iš šaukštelio šiek tiek užkabina kašytės, o kad rytų kaip jaunikliai tai ne Įdomu ar, jei pastoviai maitinčiau, išmoktų, ar jau didelės papūgos atpratusios ir neturi to instinkto? nors ir suaugę vienas kitą maitiną, tai turėtų mokėti
Štai kaip Gokas valgo, vis keliu šaukštą akščiau, kad jam kuo daugiau tos košės įtekėtų, bet nekas gaunas
Kaip jau minėjau Goką maitinau košyte iš šaukštelio, nors jam sekėsi nekaip, jis tik pats iš šaukštelio šiek tiek užkabina kašytės, o kad rytų kaip jaunikliai tai ne Įdomu ar, jei pastoviai maitinčiau, išmoktų, ar jau didelės papūgos atpratusios ir neturi to instinkto? nors ir suaugę vienas kitą maitiną, tai turėtų mokėti
Štai kaip Gokas valgo, vis keliu šaukštą akščiau, kad jam kuo daugiau tos košės įtekėtų, bet nekas gaunas
-
- Augintiniai:
o pats nevalgytu? As tai Klara buvau ismokinusi pacia valgyti, pastatydavau priesais indelis, baksteldavau keleta kartu snapa i kose ir pati susiprato valgyti ir nulaizyti nuo sieneliu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Seip is iraso man pasirode, kad jis sotus, del to ir nenori valgyti.. Tu gal taip staigiai nekisk ir neatitrauk sauksto, leisk isragauti.. Arba svirkstu pabandyk maitinti, po truputi ipili i snapa ir nuryja
-
- Augintiniai:
Švirkšto bijo, o taip greit maitinu, nes stengiuosi kuo daugiau jam įpilti, bet jis neleidžia, pats šiek tiek snapuko galiuku užkabina ir nusisuka, nebeleidžia pilti,o jei laikau ilgiau šaukštelį tai tas pats, neima daugiau,po truputi valgo reiks pabandyti skystesnę košę padaryti, kad palenkus subėgtų,tai gal supras O gal išties nebuvo alkanas arba košytė nepatiko
-
- Augintiniai:
Tai pries duodama koses, gali guzi paciupineti ar pavalges, arba pasiimk maisto idelius kelioms valandoms ir tada duok koses.. Nors mano amazones gali ir visa diena buti nevalgiusios. Na pavyzdziui isleidziu skraidyti, ir visa diena pratupi kur nors, ir tik i pavakari iesko jau maisto.
Nes as tai vistik dar toki jauna pauksteli tikrai maitinciau kosyte, kad ateityje butu sveikesnis. Klara tai buvau ismokinusi, kad pusryciams visada valgydavo koses, tai praktiskai ir laukdavo ryto, pamatydavo koses inda arba, kad uzpilu jau ir ateidavo valgyti ir tik po metu jau kazkaip pastebejau, kad nebe taip noriai valge, tai ir nustojau duoti, o dabar, kad zakiukus maitinu, tai amazones negali sulaukti savo eiles, kada gaus koses likuciu..
Nes as tai vistik dar toki jauna pauksteli tikrai maitinciau kosyte, kad ateityje butu sveikesnis. Klara tai buvau ismokinusi, kad pusryciams visada valgydavo koses, tai praktiskai ir laukdavo ryto, pamatydavo koses inda arba, kad uzpilu jau ir ateidavo valgyti ir tik po metu jau kazkaip pastebejau, kad nebe taip noriai valge, tai ir nustojau duoti, o dabar, kad zakiukus maitinu, tai amazones negali sulaukti savo eiles, kada gaus koses likuciu..
-
- Augintiniai:
Na šaunuolės tos tavo amazonės reiks Goką pamokinti, gerai būtų, jei valgytų, nes ištie jaunas paukštis, reikalingi ir vitaminai ir mineralai,kitos naudingos medžiagos,kurių košytėje gausu yra
Labiau noriu išmokinti valgyti iš šaukštelio, nes manau kad tai ir suartina,padeda jaukinimui, didina pasitikėjimą Na bet svarbiausia paukščio gerovė ir sveikata
Labiau noriu išmokinti valgyti iš šaukštelio, nes manau kad tai ir suartina,padeda jaukinimui, didina pasitikėjimą Na bet svarbiausia paukščio gerovė ir sveikata
-
- Augintiniai:
Įsiterpsiu ir aš,prajuokino gabusia su tuo ,,bakstelėdavau su snapu,,noriu pasakyti ,kad Totutas ryžių dribsnių košę valgo iš šaukštuko,pamato šaukštuką ir žiojasi.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aha jei skanu, tai visai is tikruju pripranta valgyti Pas mane Emilis skanius kasnelius ir nuo sakutes moka nusimauti..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių