Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
gabusia apie kokias pagyras kalbi Jei ištrauki kokį žodelį tai dar papasakoji, o taip mažoka mažoka ir pagyrų ir nuotraukų Va aš tai pagyrų puodas,kiekviena smulkmena aprašau, na bet taip norisi pasidalinti džiaugsu Va ir šiandien, vėl Gokas nustebino, kaip diena taip naujiena, drąsėja virukas ne dienom, o valandom,vakar vakare leido vaikinui galvytė pakasyt kol aš darbe buvau Na o šiandien sumastė susidraugauti su Bugiu Gulėjo sau šunelis ramiai ant lovos ir staiga nutupė ant lovos prie pat "rotveileris" , Bugis iš tos nuostabos amo neteko, pajudėti bijojo, kad tik vėl nepabaidytų, tai Gokiukas pats prisėlino,pakibino šiek tiek snapeliu,Bugis jam atgal su nosyte,pasedėjo dar šiek tiek ir nuskrido šalin Tikiuosi taps gerais draugaus, nes Bugis matos tai jau labai pasiilgo plunksnuoto draugelio,taip nori pažaisti, bet ir pats bijo, juk Gokas beveik Bugio dydžio
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Kaip smagu, kad taip greitai jaukinasi, kad galvytę jau leido pakasyti Manau su laiku turėtų ir su Bugiu susidraugauti Gokutis
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Tai, kad Gokas pas tave naujokas, viskas nauja, idomu, del to ir norisi dalintis, o kai pas mane kasdienybe, tai nieko ypatingo kaip ir nevyksta..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dėkui Smile
Gabusia, tai tau kasdienybė, o mums manau visiems tikrai visad smagu pamatyti kazdieniškas nuotraukytes, video, išgirsti kasdieniškų išdaigų Va man senai buvo įdomu, bet vis neužklausdavau,kaip gi tavo amazonės reaguoja į tavo katinukus, ypač į naujokėlį kaip reagavo, jos gi tokios smalsios, nejaugi nekimba prie pūkų kamuoliukų
Gabusia, tai tau kasdienybė, o mums manau visiems tikrai visad smagu pamatyti kazdieniškas nuotraukytes, video, išgirsti kasdieniškų išdaigų Va man senai buvo įdomu, bet vis neužklausdavau,kaip gi tavo amazonės reaguoja į tavo katinukus, ypač į naujokėlį kaip reagavo, jos gi tokios smalsios, nejaugi nekimba prie pūkų kamuoliukų
-
- Augintiniai:
Dabar jau labai ramiai reaguoja, bet jei katinai arti narvu eina, tai ziuri kaip uz uodegos paciupti.. Va sekmadieni buvo mama sveciuose su savo katinu, tai kokios papugos pasipiktinusios, reke, urzge.. As vis stebejausi, kaip jos supranta, kad cia svetimas katinas, ir visos bando nabageli vyti..
Tuo paciu kelios nuotraukeles
Tuo paciu kelios nuotraukeles
-
- Augintiniai:
Kokios gražios nuotraukos, o jau pirmoj nuotraukoj koks šlapias
O ir žakučiai matosi, mažyliai jai kokie paaugę
O ir žakučiai matosi, mažyliai jai kokie paaugę
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Mažyliai tai man atrodo net didesni už tėvus O jau amazoniukų grožis, ir kaip visad nesismulkina: kibirais, puodais,bliūdais, kuo daugiau tuo geriau Ir žinom Oskaras Jo matyt visur pilna, visur jis į kadrą papuola ir taip gražiai prie mažylių tupi
-
- Augintiniai:
Aha Oskaras labai smalsus.. Ypac kas liecia zaku inkila ir cypackas.. matyt ir jam norisi, bet negalima, Klara visai dar vaikas..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių