Padėkit išsirinkti papūgą!
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
taip jau senegalas tyli,tyli,bet kaip uzeina noras padainuot bet nieko baisaus, va mano Robi isgirstumet , bet irgi issirekia ir tyla ,o rozela man labai graziai ciulba,as net laukiu kada susvilps,paciauskes maloniu balsiuku , bet irgi turi minusa baikstus papuginai jos,taip,kad kiekviena rusis turi savo pliusu ir minusu, reikia rinktis ka sirdele kuzda
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Man pas rozelą nieko įpatingo ar gražaus nesigirdi . Visą dieną rėkia taip, kad ausys išsivalo - KU PI, KU PI, KU PI o po to PE PE PE PEEEE . Tyli tik naktį . Krameris ir tas tylesnis
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
jokiu ku pi nera gal musiske tik tokia tyli sau graziai maloniai svilpteli,nors kiekvienas paukstelis skirtingo budo
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Na nepasakyčiau kad senegalai tiukšmigi, jie ju vieni iš tylesnių ir balsas jų tikrai ne toks galingas, kaip pas kramerius(čia iš savo patirtie), Kivis parėkdavo kartais, bet tikrai ne taip, kad ausis reiktu užkimšinėti O ir visus šeimos narius, draugus, gimines ir nepažystamus net prisileisdavo, su visais draugaudavo, niekad nebūvo snapo galingumą parodęs, na bet žinoma, jis juk jauniklis dar buvo...
Mano patarimas toks pats, kaip ir gedes, jei jau rinksitės tai nepatingėkite paieškoti rankinio paukštelio
Mano patarimas toks pats, kaip ir gedes, jei jau rinksitės tai nepatingėkite paieškoti rankinio paukštelio
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
- skripka
- Augintiniai:
Geriausiai atsakytų tie, kurias jas laiko, bet kad forume jų šeimininkų seniai nematyti. Aš tik vieną baltapilvę gyvai esu mačiusi, tai tas balsas nebuvo labai stiprus, aukštas toks, į banguotukų užneša. Nepasakyčiau, kad labai triukšminga papūga, nors tik porą kartų mačius, sunku spręsti, kaip yra iš tikrųjų. Ir ta papūga, kurią aš mačiau, švilpavo melodijas, išmokusi iš šeimininkų. Mano Mauglis (nimfukas) iš tų namų, tai dar kol ten gyveno, baltapilvės švilpavimus mėgdžiodavo. Bet šeimininkė (o pas ją namuose net keletas papūgų rūšių) tai be galo džiaugėsi baltapilve ir ją labai gyrė.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Norejau paklausti zako yra rankines ir daug kalbancios ,o ar dar yra i jas panasiu pauksciu kalbanciu ir rankiniu ?.?Nes zako savaime daug ismoksta?Ar ne? o as va girdejau yuotubei ir krameriu ir kitu pauksciu kalbanciu bet kiek mokau maniskiai krameriai nei zodzio per 2 metus neismoko.O dabar tik tokios tenoriu rankines ir kalbancios.
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Viskas priklauso nuo pačio paukščio, kad ir tas pats žako,vienas gali pats išmokti kalbėti ir pliaukšti neužsičiaubdamas, o kitą mokink nemokinęs, vos keletas žodelių temoka Paukščiai kaip žmonės, yra plepių, yra tylenių O šeip kalba juk ir amazonės ir kakadu,aleksandrai,krameriai,senegalai,piruriukai ir netgi banguotukai dideli šnekučiai būna Jei renkiesi papūga tik dėl kalbėjimo, tai nežinau, nebent pirkti jau suaugusę kuri labai daug kalba, nors pakeitusi namus gali ir nebekalbėti
Papūga reikia rinkti ne pagal kalbėjimo sugebėjimus, nes kalbėti galima išmokinti betkokią papūgą
Ir dar dėl jaukumo,noriu paneigti tavo pasakymą,kad žako yra rankinės, nevisi juk,yra ir laukinukų, tai juk nepriklauso nuo rūšies,priklauso kaip ta papūga buvo auginama: maitino ją tėvai ar žmogus, buvo su ja nuo mažens daug bendraujama ar ne...Jei nori visiškai rankinuko tai pirk rankomis išmaitintą arba,kaip pas Gabusią: tėvų išmaitinti, bet niurkinti išniūrkinti, begalo mylimi ir tokie pat rankinukai, toks variantas įdealiausias, bet labai retas
Papūga reikia rinkti ne pagal kalbėjimo sugebėjimus, nes kalbėti galima išmokinti betkokią papūgą
Ir dar dėl jaukumo,noriu paneigti tavo pasakymą,kad žako yra rankinės, nevisi juk,yra ir laukinukų, tai juk nepriklauso nuo rūšies,priklauso kaip ta papūga buvo auginama: maitino ją tėvai ar žmogus, buvo su ja nuo mažens daug bendraujama ar ne...Jei nori visiškai rankinuko tai pirk rankomis išmaitintą arba,kaip pas Gabusią: tėvų išmaitinti, bet niurkinti išniūrkinti, begalo mylimi ir tokie pat rankinukai, toks variantas įdealiausias, bet labai retas
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na rankiniu krameriu tikrai isimtis vienetai tik o as noriu rankinio o kalbet zako ismokyti lengviau ,banguotuku negirdejau kalbanciu as noriu ir didesniu papugu .
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių