Banguotukų veisimas
- Melyne
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Melyne
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
sveiki,visi,as cia su tokiu klausimeliou,vienu zodziu musu papugele antra karta sudejo kiausinius,kol dar jaunikliai anie buvo lizde,tai du kitus issiritusius suvalge,po to tik pamaciau,bet ne tame reikalas,tiesiog dar du issirito kiausiniai,ir keli stovejo,turbut tusti.tai mes juos isimem.tai norejau paklausti,ar galejo taip buti,kad isemus kiausinius ji uzpykus nebemaitino jaunikliu?
- nesvarbu27
- Augintiniai:
Kaip galima atsakyti i klausima, kurio neimanoma supaisyti. Visas tekstas vienu sakiniu supiltas. Nebesuprantu.. kad pauksciukus sukapojo lyg nesvarbu.. kad tuscius kiausinius ismetet irgi papildoma info. Tai koks tas klausimas, i kuri mes turim atsakyt? Paskutiniame sakinyje lyg kazkokia uzuomina, kad patele nemaitino pauksciuku.
Jei sulese savo pauksciukus tai (man tai neatrodo nesvarbu), tai gali but, kad su perinciu tevu mityba labai prastai.
Is pavydo tevai nenustoja maitint pauksciuku.
Suformuluok prasau klausima normaliai, nes ir labai noredami nepajegsim padet.
Jei sulese savo pauksciukus tai (man tai neatrodo nesvarbu), tai gali but, kad su perinciu tevu mityba labai prastai.
Is pavydo tevai nenustoja maitint pauksciuku.
Suformuluok prasau klausima normaliai, nes ir labai noredami nepajegsim padet.
-
- Augintiniai:
jus ne taip supratot,ne patele sukapojo jauniklius,o kiti jaunikliai,kurie jau buvo paauge. o patele paaugintus kitus jauniklius nustojo maitint,nors jie jau plunksnom beveik buvo apsidenge.tai klausimas toks,kad kame beda,kad patele isauginus tvarkingai pirma vada,antros jau paaugusios nebemaitino
- nesvarbu27
- Augintiniai:
Neturiu tikslaus atsakymo i si klausima. Gal issekus buvo, gal salygos netiko ar dar kas. Tik tikiuosi, kad patys emetes maitinti pauksciukus..
Kazkaip liudna man dabar pasidare, bet jau buvau pasirizus parodyti musu lizdelio turini, tai jau ir parodysiu.
Siandien pamaciusi vyriausia net aiktelejau - labai didelis ir minkstas. Uz tevus didesnis Papures visas ir svelus svelnus. Kisa galva pro inkilo landa, lipa lauk, kramto pirstus savo broliukus priziuri.
Kazkaip liudna man dabar pasidare, bet jau buvau pasirizus parodyti musu lizdelio turini, tai jau ir parodysiu.
Siandien pamaciusi vyriausia net aiktelejau - labai didelis ir minkstas. Uz tevus didesnis Papures visas ir svelus svelnus. Kisa galva pro inkilo landa, lipa lauk, kramto pirstus savo broliukus priziuri.
- Prikabinti failai
-
- Augintiniai:
Bet tai kokie jau dideli! Visi, visi gražūs. Labai įdomu stebėt ir lygint kaip auga saviškiai ir kitų augintojų. Jūsų pagrandukas su mano pirmuoju beveik susilygino pagal plunksnų kiekį.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių