Savos gamybos žaislai papūgoms
Erika, super. Kaip iš parduotuvės Aš gal praleidau, bet su kuo tu juos dažai ir kokią medieną naudoji?
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Reikės man kažką banguotiems padaryt. Augantiems vaikams, tėvai labai mėgsta medį, laktelės kentėt jau pradėjo.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dėkui dar karteli visiems Šaunu sulaukti tiek pagyrų, spalvytės žaisliuko dar ryškesnės, fotikas tokių neišneša O Gokui taip patiko, kad visą vakarą darbuojasi, papūgos kaip nebūtų,tylu, ramu, net obuolio atsisakė atskrist pasiimt
Viliuss,Kikimara atsakė į klausimą visiškai teisingai Išduosiu tik paslaptį: margučių dažai, taip pat maistiniai ir labai pigūs, dėja parduotuvėse būna tik velykų sezonu, tad prisipirkti reikia visiems metams
Viliuss,Kikimara atsakė į klausimą visiškai teisingai Išduosiu tik paslaptį: margučių dažai, taip pat maistiniai ir labai pigūs, dėja parduotuvėse būna tik velykų sezonu, tad prisipirkti reikia visiems metams
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Nu bet ir moki,Erika,tokius grozius padaryt As tai buvau padarius "bezdzioniu tilta" is ledu pagaliuku ir virves,isejo toks kreivas sleivas,bet patiko maniskiams.Kokia savaite nesidomejo,tai ir kabojo sveikutelis,o kai jau susidomejo ,geriau jau butu nesidomeje per pusdieni visa i smulkius degtukus papyle
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dėkui dar karteli visiems
agniokas kaladėles pasidarom patys: vaikinas supjausto, tėvas ištekina rutuliukus, o mano darbas nušlifuoti ir pragręžti
Šeip visas kaladėles pasidaryti tikrai lengva, nuvarau į senukus,pasiieškau medienos kurios reikia( kvadratinio koto, šluotkočio...) ir tik supjaustyt belieka kaip nori, o va su skrituliukais sunkiau, tenka maldauti tėvo, nors mačiau pirkti dekupažo reikmenų parduotuvėje(1 rutuliukas-1Lt)
agniokas kaladėles pasidarom patys: vaikinas supjausto, tėvas ištekina rutuliukus, o mano darbas nušlifuoti ir pragręžti
Šeip visas kaladėles pasidaryti tikrai lengva, nuvarau į senukus,pasiieškau medienos kurios reikia( kvadratinio koto, šluotkočio...) ir tik supjaustyt belieka kaip nori, o va su skrituliukais sunkiau, tenka maldauti tėvo, nors mačiau pirkti dekupažo reikmenų parduotuvėje(1 rutuliukas-1Lt)
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių