Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Bukučio neesu regėjusi gyvo man atrodo, na bet laukiu vasaros, gal ką įdomesnio gausis pafotografuoti ir ne per stiklą kaip zylutes Jau ir taip ratais ratais, kaip tie papugajai, save nuvarau bet vis prie teleobjektyvų grįžtu seilę pavarvinti
Sailor, o pas tave tolimasis kokio židinio nuotolio, kokie 300 turbūt?
Sailor, o pas tave tolimasis kokio židinio nuotolio, kokie 300 turbūt?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga kadrai . Tokiems kadrams ir laiko reikia. Atsimenu, kaip pernai salau uzsimaskaves ir laukiau sparnuotu sveciu . Ir su paprastu objektyvu
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Oho tai ir inkilelis jau kaba Papooga o tai kokiu atstumu chia fotografuota? Atrodo kad per koki metra nuo ju su objektyvu buvai ale ir abzoros tikrai sitaip greit kokosa patvarke
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Čia apie metrą ir yra, per stiklą tik. O inkiliukas tai nežinau kam jis skirtas iš seniau buvo, gulėjo, tai pakabinom kad jau kabliukas laisvas buvo, mėlyngalvė gal net tilptų Bet ten saulėgrąžos viduje.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kuo toliau, tuo gražesni kadrai .
Aš kai fotografuoju paukštukus, tai maskuotis neturiu kur, plynas laukas aplinkui, iki langų toli, tai pro langą fotografavimas atkrinta, tenka kantriai stovėti kaip stulpui ir laukti.
Aš kai fotografuoju paukštukus, tai maskuotis neturiu kur, plynas laukas aplinkui, iki langų toli, tai pro langą fotografavimas atkrinta, tenka kantriai stovėti kaip stulpui ir laukti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių