Savos gamybos žaislai papūgoms
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Šiandien visus senukus utenoj išnaršiau... Nerandu maistinių dažų... Abejoju ar jų išvis būna utenoj be velykų sezono... Reiks laukt ir užsipirkt į priekį... Turiu įdėja savo banguotukams ir va nėr spalvų Flomasteriai.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Nebūtinos tos spalvos, paprastas medis su žieve papūgoms dar labiau patinka, nes žievę skanu pagraužti, o kartu ir vitaminų iš žievės gaus
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nu gal kai aš "homosapiens" tai noriu vis kažką daugiau negu paprastą medį padaryt... Kažko man atrodo, kad spalvas greičiau jie pastebės.. Arba gali ir tą žievę "kapot", na čia nuo paukščių priklauso...
Paskutinį kartą redagavo TheToX3r 2012.03.19 22:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
Dar nuo papūgos priklauso,vienoms patinka žievė,kitoms spalvos Va pas Goką yra dar vienas žaisliukas iš natūralių gabaliukų su žieve ir nedažytų kubelių(neturėjau dažų), tai toks visiškai nespalvotas, natūralus, tai Gokas nuo to žaisliuko pirma negriaužė visus kvadratėlius, o paskui tik ėmėsi gabaliukų su žieve Nes sauso medžio kvadratukai daug minkštesni, ir sutašo greit, paverčia "pjūvenom", o su mediena su žieve reikia pavargti, nes ji kietesnė Bet kuriuo atveju reikia turėti ir tokių ir tokių žaislų,tuomet papugiukas galės pagal nuotaiką išsirinkti su kokiu jam žaisti ir kokį griaužti
-
- Augintiniai:
Tą pati beveik norėjau parašyt. Noriu, kad mano papūgos turėtų įvairų pasirinkimą, o ne tokį kuris būtent žmogui patinka, čia pagal savę. Nu rytoj reikės knįstis po krautuves.
-
- Augintiniai:
Na senukuose, bent jau "Banginio", maistinių dažų nėra Ir šiaip dažniausiai jie būna didžiuosiuose prekybcentruose, o ir brangesni už margučių dažus, dėl to aš jų neperku Beje dabar, bent jau Vilniuje, beveik visose parduotuvėse jau išstatytos velykinės prekės,tarp jų ir dažai
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių