Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Mes juo taip pat labai patenkinti,džiaugiuosi,kad taip greitai jaukinasi
Ir dėl balso paprieštaraut galėčiau,žinoma Gokas dar jaunas ir galbūt viskas dar ateitį, bet bent jau kolkas tikrai negirdėjau nei karto rėkiančio ar triukšmaujančio Burbuliuoja tai jis nuolat ir tiek daug įvairiausių garsų moka, tikrai įdomu paklausyti ir tas jo balsas ausiai malonus Rytais niekad nežadina, o ir saulutės nesveikina, labai keista, nes vis dar neteko išgirsti,kaip gi rėkia tos triukšmadarės amazonės,bet kita vertus džiaugiuosi tuom
Ir dėl balso paprieštaraut galėčiau,žinoma Gokas dar jaunas ir galbūt viskas dar ateitį, bet bent jau kolkas tikrai negirdėjau nei karto rėkiančio ar triukšmaujančio Burbuliuoja tai jis nuolat ir tiek daug įvairiausių garsų moka, tikrai įdomu paklausyti ir tas jo balsas ausiai malonus Rytais niekad nežadina, o ir saulutės nesveikina, labai keista, nes vis dar neteko išgirsti,kaip gi rėkia tos triukšmadarės amazonės,bet kita vertus džiaugiuosi tuom
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Mūsų Trolis nerėkė keletą metų, bet dabar rytais, kai vyras kalba telefonu ir į jį nekreipia dėmesio, išgirstu tokius klyksmus , kad sunku patikėti, jog taip moka ir mūsų papūga
Bet įdomiau už riksmą yra tai, kad Trolis "auklėja" mūsų aštuonmetį sūnų.Kai jis bėgte prabėga pro narvelį arba kai stovi šalia manęs, o Trolis tupi man ant peties, tai pasigirsta toks storas griežtas balsas arba plonas- su tokia nusivylimo gaidele Aš juokauju, kad Trolis dirba klasės auklėtoju
Bet įdomiau už riksmą yra tai, kad Trolis "auklėja" mūsų aštuonmetį sūnų.Kai jis bėgte prabėga pro narvelį arba kai stovi šalia manęs, o Trolis tupi man ant peties, tai pasigirsta toks storas griežtas balsas arba plonas- su tokia nusivylimo gaidele Aš juokauju, kad Trolis dirba klasės auklėtoju
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Ne, žodžių nebūna. Tik labai juokingas balso tembras: pirmas būna toks gerklinis ir žemas, o vėliau aukštesnis, tartum man skųstųsi, kaip sunku auklėti tuos vaikus
-
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Tai juk ta pati amazonytė,kuri atvažiavo kartu su Goku, bet ne jo sesutė,iš kito lizdo Graži papugytė, bet jau labai baikšti pasirodė, kaip supratau pusiau laukinė
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 9 svečių