Rozelos - Platycercus gentis
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Patinelis baigstus, laisveje ir patele neprisileidzia. Paskutineje nuotraukoje tai nusiaube salotas, visa vazona nulese. O del smalsumo tai jooooo, padek kur nors ka nors tuoj prisistato paziuret, viskas rupi, viskas idomu, ima, ragauja, nesasi. Niekas nelieka nepastebetas ir nepatikrintas. Kartais tycia atnesu i kambari koki daigta, kad veiklos turetu.
-
jurgita4002 - Pranešimai: 84
- Augintiniai:
Mano patineliui 7m. noretume jam nupirkti drauge, bet ar butina patele? nenorim pauksciuku, ir ar butinai rozela?
- Feniksas
- Augintiniai:
Poros dažniau draugiškai sugyvena, bet būna, kad ir tos pačios lyties sutaria. Aišku geriausia tos pačios rūšies
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Jurgita, jau tikrai, kad gražuoliai pas tave
O sakyk, tu juos įsigijai abu iškarto ar pirmiau turėjai patelę/patiną ?
O sakyk, tu juos įsigijai abu iškarto ar pirmiau turėjai patelę/patiną ?
- Rozella
- Augintiniai:
Aciu. Man irgi jos labai grazios, kai saule apsviecia tai atrodo lyg barchatines butu, ypac patinelis. Tada negaliu i jas atsiziureti.
As jas abi is karto pirkau dar visai nesenai, vasario pabaigoje. Ankstesni seimininkai kiek zinau irgi pirko abi is karto.
As jas abi is karto pirkau dar visai nesenai, vasario pabaigoje. Ankstesni seimininkai kiek zinau irgi pirko abi is karto.
-
jurgita4002 - Pranešimai: 84
- Augintiniai:
Na pilnai tikiu, akių negalima atitraukti Bet labai džiugu, kad nusipirkus ir tokiam trumpam laikui praėjus nebebijo tavęs. Aš tai savo rozeliukę kai gavau tai va jau 4 mėnuo eina kaip aš ją turiu (bet mums tik dar 8 mėnesiukai yra), bet dar neesam labai susidraugavusius, tik tiek kad lesam iš rankyčių, bet užlipti tai va čia jau bėda
Bet tikiuosi, kol sulauksim metukų amžiaus, paprotingėsim ir užlipsim
Bet tikiuosi, kol sulauksim metukų amžiaus, paprotingėsim ir užlipsim
- Rozella
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių