Aratingos
Palyginus su nimfom, tai Saulenai laaabai aktyvus . Dar labai juokingai jie grotomis zemyn galva lipa , ko nimfukai irgi nedaro .
Gede
Gede
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Na dėl aktyvumo, tai tikrai, gal netgi hiperaktyvūs paukščiai, kaip su judriu vaiku, eina-lenda-krapšto- ragauja tik spėk kontroliuoti, ramūs būna- pakol knebinėja vienas kitą ...
Blondi, dėl balsiuko, kiek užeina svečių, dar anei vienas balseliu nesusižavėjo, greičiau būna gautas lengvas šokas ...
Blondi, dėl balsiuko, kiek užeina svečių, dar anei vienas balseliu nesusižavėjo, greičiau būna gautas lengvas šokas ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Na daugumai aplamai nepatinka, kad paukščiai rėkia ir panašiai....aš kažkaip į tai nelabai reaguoju (na nebent labai anksti ryte pažadina, tai supykstu ir pabaru), o šiaip maniškiai gali rėkti nuo ryto iki vakaro man tai nei teigiamų, nei neigiamų emocijų nekelia...Pas pažįstamų ir parduotuvėse susipažinti teko ir su kitais garsais, tai ir nieko ypatingo... Tačiau visko gali būti, kad man Aratingos balselis nepatiktų kaip ir Arų...Nors išvaizda aišku tiek tų, tiek tų kerinti....
- Blondi
- Augintiniai:
Dar keletas filmukų, pirmajame balsas, pasiklausiau kaip išėjo įrašyti ir realaus, tai jei klausa nepaveda, kas girdėti video vaizde, tėra 1/3 realaus garso, kuri gauni sėdint tame pačiame kambaryje ...
Na o antrame vaizdelyje, akimirkos, prieš kurias, aratingų balselis tirpsta
Na o antrame vaizdelyje, akimirkos, prieš kurias, aratingų balselis tirpsta
-
- Augintiniai:
va čia tai gražuoliai,o balselį tai tikrai pirmame parodo..bet ,kad baisu būtų,.pas mane įtariu triukšmas didesnis...o jau kokie meilučiai,poroje ir dar taip prie žmogaus linkę..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Gede vaizdeliai nerealus,smagu ziureti i tokius aktyvistus,tikri sportininkai labai grazios papugeles,o kas liecia balsu,aisku negirdejau realiai,bet cia tik gelytes palyginus su Robio, jam kaip uzeina rekimo reikalas,na tada labai panasiai kaip ara
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
matau ne aš vienas papūgiškus decibelus klausau , na už tuos decibelus vistiek papagajai savo egzistavimu ir draugyste atsilygina, o kam ta papūgligė svetima, tai ir balkonan, ir rusin sakosi ištremtų mano vietoje , buna ir mane užknisa su savo rėkimo priepuoliais isteriškais, aš jiems užuolaidas ant narvo, ar šaltą dušą iš purkštuvo , o paskum vėl draugeliai- man antakius kedena, tikri parazitukai-chuliganėliai
-
- Augintiniai:
Tiesą sakant, balselis mažesnis nei tikėjausi. Dėl tokio grožio galima ir pakentėt. Be to, patirtis sako, kad su laiku vis mažiau tuos garsus pastebi.
- Arven
- Augintiniai:
Labai įdomūs balseliai, man tai primena ančių kvaksėjimą, o kai užklykia - tai kaip tie guminiai žviegiantys žaisliukai...
Bet jau aktyvumas jų...
Bet jau aktyvumas jų...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių