Akvariumai
nepyk,bet teisingi patarimai buvo,geriau su tokiu neprasidet, tik vargo turesi ir be to zuvytem ne kokios salygos,kitaip pasakius netinkamos apvaliam bliude gyvent,taip pat kaip pauksciukam negalima apvalaus narvelio pirkt o vargas bus irgi,nes vandeni keist turesi kas kelias dienas.
nors mes visi turbut esam pradeja nuo tokiu sloikiuku bent jau as
tad cia patirtis ir kalba
nors mes visi turbut esam pradeja nuo tokiu sloikiuku bent jau as
tad cia patirtis ir kalba
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Erika, a tu daugiau pas tiotkas patarimų pasirink ... nežinau, kaip pas tetą, pas mane vienas ancitrusas ~10cm ugio, kitas su visais pelekais, mažum netoli 15 cm bus, nu nemažos rybinos, erdvės joms vistik reikia, kaip tu įsivaizduoji tokias 12 L bliūde? Savo 160 L bliūde nepasakyčiau, kad per daug erdvės dviem ancitrusam, naktines maisto tabletes metu skirtinguose kampuose, kad abu pasisotintų, nes antraip ne valgymas, o priešo vaikymasis vyksta . Jei jau labai "niežti" turėti šį burbulą, gal šie šamukai be jokios įrangos patrauktų, be didesnių netekčių, nes jie pelkiniai padarai, jiems viskas dzin, jų kvėpavimo sistema patobulinta, temperatūroms neišrankūs. O apie kokias žoles kalbi, jei nebus įrangos(apšvietimo) tai man mįslė , nebent plastikines ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Nežinau, kie čia tiesos, o kiek vbs, bet girdėjau, kad apvaliuose akvariumuose žuveliokams stogas pavažiuoja.
- Arven
- Augintiniai:
O jie ką ir stogą turi
Juokauju, neužpyk, supratau,ka norėjai pasakyti:friends Suprantu,kad ir žuvytėm ne rojus bus, o ir man daugiau bėdos ir darbo, nei naudos ir grožio
Yra pas tetą normalus akvariumas,kvadratinis,ir yranga minimali "Kikinė",na nedidelis, bet didesnis už burbulą, nebelaiko ji jame nieko, tai gal pasiskolinti
Tik va klausimas iškilo,paaiškinkite man neišprusisiai,ko vistik reikia, kad akvariume galima būtų auginti žoles? Apšvietimo ir deguonies? Koks turėtų būti apšvietimas, gal kokį pasiūlytomėte nebrangų
Juokauju, neužpyk, supratau,ka norėjai pasakyti:friends Suprantu,kad ir žuvytėm ne rojus bus, o ir man daugiau bėdos ir darbo, nei naudos ir grožio
Yra pas tetą normalus akvariumas,kvadratinis,ir yranga minimali "Kikinė",na nedidelis, bet didesnis už burbulą, nebelaiko ji jame nieko, tai gal pasiskolinti
Tik va klausimas iškilo,paaiškinkite man neišprusisiai,ko vistik reikia, kad akvariume galima būtų auginti žoles? Apšvietimo ir deguonies? Koks turėtų būti apšvietimas, gal kokį pasiūlytomėte nebrangų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Kiek esu skaičius, tai kuo didesnis akvariumas, tuo lengviau jame ekosistemą palaikyt, tai su mažiuku gali būti sudėtinga, bet aišku reikia nuo ko nors pradėti. Gal kas nors iš čia esančių protingesnių parekomenduos tinkamas pradžiai žuvelių ir augalų rūšis.
- Arven
- Augintiniai:
Na kaip jau minėjau man bent vieną gaidelį Norisi išbandyti, tuomet jau žinosiu,kad žuvytės ne man, o jei man, tai manau viskas tikrai nesibaigs burbulu ir gaideliu
Bet kad vienas gaidelis akvariume, tai jau tikrai teks dažnai keist vandenį šiek tiek paskaitinėjusi supratau, kad dugnas būtų švarus, neužrūgtų maisto likučiai tai reikia dugninės žuvelės: šamuko,ancitruso... O kad stiklas būtų švarus tai galima ir sraiges kartu laikyti, jos kaip supratau šliaužidamos stikla valo Bet jei akvariumas be dangčio ar jos neiššliauš iš akvariumo,ar vandeninės sraigiukės nešliaužia į "sausumą" Žodžiu labai labai daug klausimų
Bet kad vienas gaidelis akvariume, tai jau tikrai teks dažnai keist vandenį šiek tiek paskaitinėjusi supratau, kad dugnas būtų švarus, neužrūgtų maisto likučiai tai reikia dugninės žuvelės: šamuko,ancitruso... O kad stiklas būtų švarus tai galima ir sraiges kartu laikyti, jos kaip supratau šliaužidamos stikla valo Bet jei akvariumas be dangčio ar jos neiššliauš iš akvariumo,ar vandeninės sraigiukės nešliaužia į "sausumą" Žodžiu labai labai daug klausimų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na sraigės tikrai nepabėgs , bet va ar kokia žuvis nesugalvos iššokti , jeigu kokių šoklesnių nuspresi pirkti tai klausimas.
-
tomenas333 - Pranešimai: 40
- Augintiniai:
Erika, as irgi ne bliudininkas, bet kazkada, tiesiog del bendro isprusimo domejausi, ipatingai, kai Kaimynu jubiliejus artejo.
Ka galima padaryti su burbulu Gede pavyzdziu dave . Akvariumas ne narvas . Ten gyvybes daugiau, nei mes matom ir visa "tai" turi harmoningai kartu gyventi tam, kad isvengti stiklu zaliavimo, nepageidaujamu dumbliu.... ir t.t.
Pasiguuuglink ir susirask "bliudininku" foruma, daug visko perskaitysi
Ka galima padaryti su burbulu Gede pavyzdziu dave . Akvariumas ne narvas . Ten gyvybes daugiau, nei mes matom ir visa "tai" turi harmoningai kartu gyventi tam, kad isvengti stiklu zaliavimo, nepageidaujamu dumbliu.... ir t.t.
Pasiguuuglink ir susirask "bliudininku" foruma, daug visko perskaitysi
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių