Nimfų veisimas
Taip ir maniau, kad bus dvi mergytės... Guste turit problemelę kitaip sakant
Dziuga, o dėl mažylių išmaitinimo, tai kai mažyliai bus spygliuoti su mamyte taip a taip liausis matytis greičiausiai....Ji pešioja...tai abi pirmas vadas maitinome trise: tėvelis, aš ir mano draugas Ir atvirai pasakius tėvelis su pirma vada (3 mažyliais) puikiai susitvarkė, man vos keletą kartų teko pamaitinti, su antra vada (2 mažyliai) buvo daugiau rūpesčio, dažniau maitinau, nes tėvelis iki 18 val nenorėjo atlikinėti pareigų dažnai
Dziuga, o dėl mažylių išmaitinimo, tai kai mažyliai bus spygliuoti su mamyte taip a taip liausis matytis greičiausiai....Ji pešioja...tai abi pirmas vadas maitinome trise: tėvelis, aš ir mano draugas Ir atvirai pasakius tėvelis su pirma vada (3 mažyliais) puikiai susitvarkė, man vos keletą kartų teko pamaitinti, su antra vada (2 mažyliai) buvo daugiau rūpesčio, dažniau maitinau, nes tėvelis iki 18 val nenorėjo atlikinėti pareigų dažnai
- Blondi
- Augintiniai:
zinau ta malonuma kai reikia maitinti mazylius kosyte ,svarbu kad bent 10 paru tevai maitintu kol jie mazyciai ir gleznuciai,o paskui jau buna lengviau
maniskiai pesdavo abu ,tai teko daug mazyliu man auginti,maziausias buvo 3 paru
maniskiai pesdavo abu ,tai teko daug mazyliu man auginti,maziausias buvo 3 paru
- dziuga
- Augintiniai:
Sveiki. Kaip jau anksčiau rašiau, kažkur sausio pabaigoje įdėjau inkilą, bet deja, dar iki šiol nėra kiaušinių. Gali būti, kad joms tiesiog nepatinka inkilas(nors jos jame būna labai ilgai)? Ir šiaip mano nimfų porelei dabar kažkur jau apie 1,5 metų...
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Phonto, patarčiau palaukti iki 2 metukų...
Dziuga, jo iš tikro labai smagus jausmas mažylius maitinti, be to iš karto užsimezga artimesnis ryšys su mažyliais, jie visai kitaip reaguoti pradeda net į jų paėmimą Beje man neteko maitinti mažesnio jauniklio nei 2 savaičių, žinoma džiaugios dėl to, nes jie jau tokie visai trapučiai neatrodo kai spigliuoti yra
Beje mano mažyliai jau visi atsimerkę
Dziuga, jo iš tikro labai smagus jausmas mažylius maitinti, be to iš karto užsimezga artimesnis ryšys su mažyliais, jie visai kitaip reaguoti pradeda net į jų paėmimą Beje man neteko maitinti mažesnio jauniklio nei 2 savaičių, žinoma džiaugios dėl to, nes jie jau tokie visai trapučiai neatrodo kai spigliuoti yra
Beje mano mažyliai jau visi atsimerkę
- Blondi
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Ziuresim kaip cia bus,kazkodel jie pries perejima visas pjuvenas is inkiliuko isnese,as vel priedejau,o jie vel isnese,aisku dabar jau nelyusiu,bet jei jaunikliai isiristu negerai jiems ant pliko dugno
-
- Augintiniai:
Maniškiai per pirmą perėjimą irgi stengėsi kiaušinius laikyti ir dėti ant dugno be pjuvenų, vis nusikasdavo, kad ir kiek pridėčiau...Tai leidau taip perėti, o kai mažyliai pradėjo ristis tada vėl sutvarkiau, kad būtų sluoksnis pjuvenų ir viskas gerai buvo...Visi 3 sveiki užaugo
- Blondi
- Augintiniai:
Tai jei mumis tokia laime aplankys maziuku sulaukt tada ir dadesiu,pyruros kaip pasiutusios viska i inkila tempia,visokiu siuksliu,popieriu ten prisismulkinosusios,o tie minimalistai
-
- Augintiniai:
Labukas,pas mane jau antra vada ir gan sekminga, auga 4 mazyliai. Tai galiu pasidalint kad ir maza patirtimi....pirmoje vadoje i dezute dejau sienelio, taciau jis buvo ismetytas lauk, narvelyje liko keli sapeliai mazyliai sekmingau uzaugo tiesiog paprastai, patiestame vienkartiniu popieriumi ar zurnalu lapais dugne. Dabar beriau granuliu, skirtu gyvunams, deja situacija panasi buvo. Nimfute kampelyje nukase visas granules i sona ir sudejo kiausinukus vel tiesiog ant popieriaus. Tai manau neverta nieko det, nes realiai jos deda kalnu plysiuos kiausinius, tiesiog uolose ir tai naturalu.Tik sioje vadoje yra vienas nimfukas raudonomis akytemis ir visas sviesus, tai kazkas naujo....
-
Nimfukai - Pranešimai: 41
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių