Kanarėlės
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
šiandien visai kanarka man susuko galvą. vakar abiems (atskirai mano pora gyvena, nes mušasi), pakeičiau vandenį. šiandien prieinu prie moteriškės - vandens kolba tuščia, o lesyklėlė ir lesalas mirksta vandeny. ir taip, ir taip mąsčiau - nu tikrai aš vandenį į kolbą supyliau, tai negi manoji pati su snapu perpylė visą vandenį į lesyklą??? kas čia per ženklas...?
- Canni
- Augintiniai:
Sveiki kanariukų mylėtojai. Nusipirkau prieš kelias dienas paukščiuką iš savo vaikystės. Sakė berniukas, spalviškai paprastutis, toks, kaip žvirbliukas.
Vakar jaučiu jį išgąsdinau, atidariau narvelį, leidau paskraidyti, tačiau jam nauja vieta...pasiblaškė po kambarį ir įkrito tarp vazonų. Paėmiau į rankas, snapelis išsižiojęs, atrodo, kad užpykęs, išsigandęs...nežinau. Įkėliau atgal į narvelį, nutilo visiškai, necypsi, kaip suakmenėjęs...
Pasakykit, kad praeis? Nes man jo labai gaila, kad esu nekantri...tiesiog prisiminiau savo pirmąjį paukštuką, kuris pasistiebęs čiulbėdavo ulbėdavo, man ant plaukų kabodavo, prie knygos tupėdavo, kai skaitydavau...toks superinis mažylis buvo. O šį mažylį jaučiu išgąsdinau ir per anksti ištraukiau iš narvelio
Vakar jaučiu jį išgąsdinau, atidariau narvelį, leidau paskraidyti, tačiau jam nauja vieta...pasiblaškė po kambarį ir įkrito tarp vazonų. Paėmiau į rankas, snapelis išsižiojęs, atrodo, kad užpykęs, išsigandęs...nežinau. Įkėliau atgal į narvelį, nutilo visiškai, necypsi, kaip suakmenėjęs...
Pasakykit, kad praeis? Nes man jo labai gaila, kad esu nekantri...tiesiog prisiminiau savo pirmąjį paukštuką, kuris pasistiebęs čiulbėdavo ulbėdavo, man ant plaukų kabodavo, prie knygos tupėdavo, kai skaitydavau...toks superinis mažylis buvo. O šį mažylį jaučiu išgąsdinau ir per anksti ištraukiau iš narvelio
- Diva
- Augintiniai:
duok ramybę kokias dvi savaites. išžiotas snapas reiškia didelį stresą, matyt dar jis ir susitrenkė neblogai.
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Nauji mano paukštidės gyventojai.
Tiesą sakant turiu juos jau daugiau kaip savaitę,bet tik vakar paleidau į bendrą teritoriją.Iki tol gyveno narvelyje kurį pastačiau voljere.Su didesniais savo kaimynais iš pradžių pažindinosi per grotas nes sutikimas tikrai nebūtų buvęs labai svetingas.Bet per savaitę vieni su kitais apsiprato ir iš narvo kanariukus paleidau į voljerą.
Beje,ta ryškesnė - patelė,patinėlis dabar kaip tik keičia vaikiškas plunksnas,tai dar nevisai formoj.
Tiesą sakant turiu juos jau daugiau kaip savaitę,bet tik vakar paleidau į bendrą teritoriją.Iki tol gyveno narvelyje kurį pastačiau voljere.Su didesniais savo kaimynais iš pradžių pažindinosi per grotas nes sutikimas tikrai nebūtų buvęs labai svetingas.Bet per savaitę vieni su kitais apsiprato ir iš narvo kanariukus paleidau į voljerą.
Beje,ta ryškesnė - patelė,patinėlis dabar kaip tik keičia vaikiškas plunksnas,tai dar nevisai formoj.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
labai grazus apelsinukai ir ciulba turbut labai graziai,niekad neteko tureti,bet visad knietejo isgirst
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Aciu uz sveikinimus .O kas del giedojimo,tai as nieko ipatingo nesitikiu,mat patinelis dar labai jaunas,dabar kaip tik turetu mokytis giedoti o gyvendamas su papugoimis nieko gero neismoks .Kita vertus,labai malonu i tuos spirgus paprasciausiai ziureti.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Turime kanariuka nuo ziemos vidurio. Greitai jis prie musu aplinkos priprato,nes jau ta pacia diena graziai ciulbejo. Nesuprantu kas siuo metu jam galejo nutikti - jis nustojo ciulbeti visiskai. Taciau yra guvus, straksantis, lesa, maudosi, duodu zalumynu ir kt. BET NEBECIULBA Dar pavasari jau nuo 5 ryto mus zadindavo, o dabar istisas dienas tyla Kas jam galetu buti, patarkit ka mums adryti prasau
- neringulia
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių