Banguotukų veisimas
Jokio baltyminio maisto jie negauna duodu vitaminus mello-vit ten mikro elementai papugoms kreidos visada turi atrodo viska darom pagal taisykles,galvojau pradet duot daigintu grudu juk jie tinka ar taip...
- Melyne
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dėkojam už sveikinimus
Melyne, mano patelė praeitais metai kiek pamenu buvo sudėjusi taip pat daug kiaušinukų kiek pamenu netgi aštuonis(bet iš jų nevisi išsirito).
Pagerinsit mityba kai išsiris banguotukai ir manau, kad viskas bus gerai t.y tėveliai pasirūpins mažyliais
Melyne, mano patelė praeitais metai kiek pamenu buvo sudėjusi taip pat daug kiaušinukų kiek pamenu netgi aštuonis(bet iš jų nevisi išsirito).
Pagerinsit mityba kai išsiris banguotukai ir manau, kad viskas bus gerai t.y tėveliai pasirūpins mažyliais
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Jau 4 kiaušiniai. Sunkoka juos Utenoj išparduot... Įdėjau į forumą, laikraštį į interneto skelbimų portalą, niekas neskambina. Žiurkėnus tai saujom ėmė. Reikės daryt eksportą į kitus miestus.
P.S su Šv.Velykomis visus!
P.S su Šv.Velykomis visus!
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
TheToX3r, kaip tavo mažyliai? Jau visiem suradai namus, t.y žinai kam parduosi?
O mano porelė ir mažyliai gyvena puikiai. Kiekvieną dieną imu mažylius į rankas ir taip po truputi juos pratinu. Mažyliai kuo toliau tuo darosi judresni, jaukesni. Abiems begalo patinka kai glostau žandukus ar galvytę, paglostau truputuką ir pradeda žiovauti žiūrėk ir užmigo jau
Ta proga truputis nuotraukų
O mano porelė ir mažyliai gyvena puikiai. Kiekvieną dieną imu mažylius į rankas ir taip po truputi juos pratinu. Mažyliai kuo toliau tuo darosi judresni, jaukesni. Abiems begalo patinka kai glostau žandukus ar galvytę, paglostau truputuką ir pradeda žiovauti žiūrėk ir užmigo jau
Ta proga truputis nuotraukų
-
- Augintiniai:
Smile, matau vieną panašų į savo baltą su mėlynumais.
Gyvena jie gerai. Na apie jaunkumą tai nelabai ką ten ir pasakyt galiu, ant piršto tupi tik Margarita. Tai visi jau tuojau iškeliaus. Vienas iškeliaus čia pat, pas mamos pažystamą, aplankyt galėsiu, o vat kiti du į Vilnių.
Pas mamos pažystamą mėlynas.
Į Vilnių Margarita ir baltas su su mėlynumais.
Jam reikia vardo. Padėkit išrinkti, ne kokį "debesėlis", "margius" , o labiau primenantį žmogų.
Tai vat Vilniui aš jų neaplankysiu, o kaime vietoj tai apankyt galėsiu. Pikčiausia pas mus Margarita. Broliai ramūs. Ji vis nerami, vis nepatenkinta... Brolis/tėvas ant supynių, tai tada ir jai reikia, bet jei vienai ten reikia, tai vis bando numest kažkurį. Gauna snapų, nueina ir vėl tas pats, tai toks ratas ir sukasi. Tai kol užmiega tenka palaukt.
Na o dabar jau 6 kiaušiniai!!! Oj būs neramios ir linksmos dienos.
Gyvena jie gerai. Na apie jaunkumą tai nelabai ką ten ir pasakyt galiu, ant piršto tupi tik Margarita. Tai visi jau tuojau iškeliaus. Vienas iškeliaus čia pat, pas mamos pažystamą, aplankyt galėsiu, o vat kiti du į Vilnių.
Pas mamos pažystamą mėlynas.
Į Vilnių Margarita ir baltas su su mėlynumais.
Jam reikia vardo. Padėkit išrinkti, ne kokį "debesėlis", "margius" , o labiau primenantį žmogų.
Tai vat Vilniui aš jų neaplankysiu, o kaime vietoj tai apankyt galėsiu. Pikčiausia pas mus Margarita. Broliai ramūs. Ji vis nerami, vis nepatenkinta... Brolis/tėvas ant supynių, tai tada ir jai reikia, bet jei vienai ten reikia, tai vis bando numest kažkurį. Gauna snapų, nueina ir vėl tas pats, tai toks ratas ir sukasi. Tai kol užmiega tenka palaukt.
Na o dabar jau 6 kiaušiniai!!! Oj būs neramios ir linksmos dienos.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Smile kokie gražučiai,o jau kur kartu...ir spalvos skirsis....
TheToX3r ar nesunku skirtis su tokiais gražučiais....
TheToX3r ar nesunku skirtis su tokiais gražučiais....
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Mes jau atsisvikinom su pora mazyliu. Abu patikimose rankose. Labai tikiuosi, kad teisingai nustaciau lyti.. Dar sio menesio pabaigoje su dviem atsisveikinsim. Dabar mazyliai jau sulaukeje - skraido su tevais. Zmoniu nebenori. O stai pati pirma isvezta atskirai gyveti (Chipse), tai nuo zmoniu nesitraukia. Knibineja blakstienas, ausis, drabuzius ir visur is paskos skraido
Tai va supratau, kad labai svarbu laiku atskirti.. nebent ir tevai rankinukai butu.
Tai va supratau, kad labai svarbu laiku atskirti.. nebent ir tevai rankinukai butu.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Dėkojam už gražius žodžius Man taip pat labai smagu, kad skirtingi mažyliai
Kad ir praeitais metais iš visų buvusių 9 mažylių berods 5 buvo skirtingų spalvų visi likę žali (iš jų viena vis tiek kitokia, t.y su geltona galvyte)
Pas mane tėveliai jaukūs: mama 100%, na o tėvelis ant rankos užlipa, lesa maistą iš rankų tai taip pat jaukus.
Bet, kad ir jaukūs tėvai išskridę kviečiasi vaikus kartu paskraidyt, bet prie jaukumo nelabai tai prisideda bent jau mano atveju
Kad ir praeitais metais iš visų buvusių 9 mažylių berods 5 buvo skirtingų spalvų visi likę žali (iš jų viena vis tiek kitokia, t.y su geltona galvyte)
Pas mane tėveliai jaukūs: mama 100%, na o tėvelis ant rankos užlipa, lesa maistą iš rankų tai taip pat jaukus.
Bet, kad ir jaukūs tėvai išskridę kviečiasi vaikus kartu paskraidyt, bet prie jaukumo nelabai tai prisideda bent jau mano atveju
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių