Banguotukų veisimas
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Tokiu atveju manau, kad galima daryti taip, kad mažylius paleisti skraidyti atskirai nuo tėvų (atskirame kambaryje) arba atskiru metu
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Tai, kad jau mama juos visus suleido i viena narva.. na jie patys sulenda ir nebeatskyrinejo..
Thetox3r, pardavei ar pazistamiems padovanojai?
Thetox3r, pardavei ar pazistamiems padovanojai?
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Smile, aš vis nesuspėju pagirti tavo vaikiukų-papūgiukų. Kokie jie nusotabūs ir foto tokios meniškos, kokybiškos.
Mums tokia garbė, kad čia visi labai giria gražuolę Ričiuko mamytę
Jei kada (ne anksčiau kaip ateinantį pavasarį) apsispręsiu, ir maniškiams leisiu perėti - gal paveldės gražias spalvytes iš močiutės
Mums tokia garbė, kad čia visi labai giria gražuolę Ričiuko mamytę
Jei kada (ne anksčiau kaip ateinantį pavasarį) apsispręsiu, ir maniškiams leisiu perėti - gal paveldės gražias spalvytes iš močiutės
-
Ilona - Pranešimai: 697
Taigi... Artėja išsiritimas. Yra 7 kiaušiniai, kaip suprantu penkiuose tamsu iš jų dviejuose smarkiai tamsu. Kituose dviejuose yra šviesiau, bet matytis kažkas matosi.
Dar du liko papūgiukai... Nežinau ko čia jie neiškeliauja, moteriškei iš Vilniaus nebereikia, šiandien dar turi paskambinti kitas žmogus man. Gavau sms žinutę, tik nežinau iš kokio miesto yra. Kad iš Utenos ar apskrities tai lengviau būtų, o į Vilnių tik rytoj galima bus negabent... Tai žiūrėsim.
Dar du liko papūgiukai... Nežinau ko čia jie neiškeliauja, moteriškei iš Vilniaus nebereikia, šiandien dar turi paskambinti kitas žmogus man. Gavau sms žinutę, tik nežinau iš kokio miesto yra. Kad iš Utenos ar apskrities tai lengviau būtų, o į Vilnių tik rytoj galima bus negabent... Tai žiūrėsim.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių