Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Nuostabios nuotraukos!
O kaip jūs saugotės, kad paukščiai į langus nesitrankytų? Nu pas mane net daugiabutyje sugeba atsitrenkt... Kaip tik šiandien viena žiopliukė, dabar tupi išžiojus snapuką ir kaip jai padėt...
O kaip jūs saugotės, kad paukščiai į langus nesitrankytų? Nu pas mane net daugiabutyje sugeba atsitrenkt... Kaip tik šiandien viena žiopliukė, dabar tupi išžiojus snapuką ir kaip jai padėt...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Visiems po balionėlį
Dėl apsaugojimo man ir klausimas kilo, turbūt reikia stengtis toliau nuo namo lesyklėles kabinti
Dėl apsaugojimo man ir klausimas kilo, turbūt reikia stengtis toliau nuo namo lesyklėles kabinti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Visų nuotraukos labai gražios
O aš pagaminau kokosinę lesyklėlę ir pripyliau ten grūdų,saulėgražų įvairių ir ką jūs manot, ne tik kad paukštukai iš ten nelesa, o visai ant to medžio, ant kurio kaba lesyklėlė, nebesirodo Ką daryti? kaip pripratinti iš ten lesti? turiu tiek daug maistelio jiems, dėdės paprašiau iš užsienio atvežti Gokui maisto tai parvežė labai daug štai kokio
O aš pagaminau kokosinę lesyklėlę ir pripyliau ten grūdų,saulėgražų įvairių ir ką jūs manot, ne tik kad paukštukai iš ten nelesa, o visai ant to medžio, ant kurio kaba lesyklėlė, nebesirodo Ką daryti? kaip pripratinti iš ten lesti? turiu tiek daug maistelio jiems, dėdės paprašiau iš užsienio atvežti Gokui maisto tai parvežė labai daug štai kokio
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
nu tai bijo jie tos tavo lesyklos. reikėjo įprastą medinę pagamint ir kad lesalas matytųsi ten. kai ims lest, galėsi ir tą kokosinę pakabint, taip ir pripras
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai žinau kad bijo, tik įdomu kodėl,matosi lesalas joje, o šalia ir tą skanėstą-pagaliuką pakabinau Juk lesykla tokia pat, kaip ir Papooga pirko, tai ko jau šitie paukščiukai pas mane baikštūs tokie Na bet ačiū už patarimą lea, reiks pagaminti medinę
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių