Tikrosios amazonės - Amazona gentis
O aš tai bijau ką nors duoti nuo stalo, jokios mėsos, nieko kepto, jokių miltinių patiekalų, nieko Valgo jis granules, sauseką,daiginukus, kiaušinmaistį, NutriBirds košytę, riešutus, vaisius,daržoves Žinoma vasara gaus visko daugiau iš daržo, o kolkas tikiuosi jam visko užtenka
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Galima, galima žmonių maistą paukščiams duoti kai ypatingą skanėstą retkarčiais, bet reikia žiūrėti, ką duoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki ,sveiki....siaip mano vyro ji yra! jos vardas PIA,ji kaip sakoma norvege kalba norvegiskai.Mes ja pirkome pries 3men.jai 4metai,senieji seimininkai atsisake jos,kad ji net nepripazysta moteriskos gimines,vien pas vyriska gimine eina.....na is pradziu galvojome nieko cia tokio,pagyvensim-pamatysim.tiesa sakant mane truputi nuliudino,nes as jau seniai svajojau ir norejau tokios papugos ir va se tau -ji nepripazysta moteriskiu:).bet as nenusileidau ir nenuleidau ranku.......visada prieidavau,kalbindavau,prie vyro kaip tupi,tai puola jei nori paglostyti,na zodziu buvo tikrai liudna:( BET DABAR......jau galiu ja paimti ,valgo is burnos(nelabai man tai patinka),bet noriu prisiaukinti ,kaip as noriu,svarbiausia reikia parodyti,kad seimininkas yra ne JI....dabar bendraujame,zaidziame,valgome,dainuojame kartu....as labai patenkinta kad taip greitai prisiaukinau musu isdykele PIA.
- sigute
- Augintiniai:
sigute, šaunuolė esi . Visiems pavyzdys, kad kantrybe ir atkaklumu galima pakeisti paukščio nusistatymą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Išties šaunu, kad pavyko perisijaukinti PIA O ar daug kalba, gal ir lietuviškų žodžiu mokinasi Labai norėtusi išgirsti kaip dainuoja, na ir žinoma nuotraukų nebūna per daug
-
- Augintiniai:
Sigute,įdomu, kodėl ji myli tik vyrus?
Klausimas visiems amazonių augintojams: kur galima nusipirkti gero, pilnaverčio maisto amazonėms (kad būtų ne per daug saulėgrąžų)?
Klausimas visiems amazonių augintojams: kur galima nusipirkti gero, pilnaverčio maisto amazonėms (kad būtų ne per daug saulėgrąžų)?
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: