[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė alinaaa » 2012.04.19 20:36

Taigi. :yes4: Aišku viliuos, kad patinukas, bet bus matyt kaip ten kas. :xaxaxa:
Vartotojo avataras
alinaaa

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2012.04.20 09:47

alinaaa, sveikinu, labai gražus naujuokas :give_heart:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė alinaaa » 2012.04.20 13:24

Ačiū, Blondi. :friends Na o mes pagaliau apsiraminome ir apsipratome su narvu (bent jau tikiuosi). :dance4: Isteriškai jau neberėkauja, tupi ramiai ant laktelės ir lesa obuoliuką. Ryte dar rado skanėstą, tai ir tą išmėgino. :pooh_lol: Beliks iš kaimo atvežt šakelių ir padaryt daugiau laktų. :twiddle: Dar vitaminų reiks kokių pasiūlyt, aišku vaisių daugiau, kad tik atsigautų greičiau. :whistle2: Tiesa, dar nepakrikštijau paukštuko, gėda pelėda man. :geda: :xaxaxa:
Vartotojo avataras
alinaaa

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2012.04.20 14:48

Koksai grazutis :tender: ir toks visai vaikutis dar atrodo.
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2012.04.23 16:11

Dėl krikšto, tai jei dabar įsigyčiau naują papūgą, tai neskubėčiau irgi duoti vardo...Stebėčiau bent pora savaičių ir tada tik rinkčiau vardą...Nes kai reikėjo savo naujuokams duoti vardus, tai minčių kažkaip galvoj nekilo, o kai jų mažylius auginu, tai vardai patys mintyse greitai klijuojasi pagal elgseną,išvaizdos bruožus ir ryškėjančius charakterius :geda:
Nors taip ir lieka tik mintyse, nes stengiuosi neduoti vardų, kad dar labiau neprisirišti... O tai ir taip kai jie iškeliauja namie taip tuščia palieka, kažko trūksta ir liūdna... :geda:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė alinaaa » 2012.04.23 20:38

Tai taip, pats vardas ateina po kurio laiko. :pooh_lol: Na, o man niekaip nesitraukė iš minčių vardas Feris. Tai taip ir vadinsiu, jei patelė pasirodys esą, tai bus Fera. :pooh_lol:
Vartotojo avataras
alinaaa

Augintiniai:

Standartinė Arven » 2012.04.23 21:12

Dėl lyties tai parodžiau į narvą su nimfom ir paklausiau, kurie patinai (nupaišiau patino ženkliuką). Parodė į šitą. Man jo spalva pasirodė įdomi tai ir paėmiau. Iš tikrųjų avantiūra buvo, nes apie nimfas aš nedaug suprantu. Tik mačiau, kad jaunikliukas.
Turint omeny, kad pardavėjai Monore nekalba nei angliškai, nei rusiškai tai daugiau išsiaiškinti nelabai įmanoma buvo. Kartu narvelyje buvo ir patelės, kurių veidukai buvo pilki. Aš kažkodėl maniau,kad baltus veidus tik patinėliai turi... :geda:
Arven

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2012.04.23 21:15

Smagu, naujokas jau ir pakrikštytas BRAVO Vardas beje įdomus :yes4:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė alinaaa » 2012.04.23 21:21

Tai, kai tokį gražuolį nupirkot man nėra svarbu ar tai patinukas ar patelė. :pooh_lol: aišku būtų geriau,kad patinukas, o ir man jau atrodo, kad visgi patinukas, nes mėgsta parėkaut, na čia lyginu su Milka, kuri tylenė buvo ir yra, bet visokių paukščių yra, todėl laukt belieka. :friends
O vardas įstrigo po saldainių 'ferrero rocher' reklamos, iškart man mintis kilo, kad Feris. :pooh_lol: Taigi va abi mano nimfos "saldžius" vardus turi. :geda:
Vartotojo avataras
alinaaa

Augintiniai:

Standartinė lea » 2012.04.23 21:23

Monore per visą laiką esu sutikus vokiečių porą, su kuriais buvo galima susikalbėt angliškai, taip kad ten arba pasitiki, arba jau aišku viskas būna.

atsimenu forume buvo graži patelė perlinukė baltaveidė, tai man ir keista buvo, kad baltu veidu ir mergina, čia dėl to kad ir perlinė dar, Sailor?

Sveikinimai, Alina :pig_ball:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 0 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!