Nimfų veisimas
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū už gražius žodžius mano mažyliams
Sailor, tikrai taip... šie mažyliai taip greitai užaugo, kad net nepastebėjau....Net nustebau, kai iš inkilo ėmė lipti, puoliau į kalendorių žiūrėti, kada jie išsirito
Sailor, tikrai taip... šie mažyliai taip greitai užaugo, kad net nepastebėjau....Net nustebau, kai iš inkilo ėmė lipti, puoliau į kalendorių žiūrėti, kada jie išsirito
- Blondi
- Augintiniai:
Pas mus yra problemu... vakar ryte radau viena maziu isirtusi,bet tevai jo nesilde, nenorejau lysti,vakare jis jau buvo negyvas,syryt isgirdau vel cypsejima,tevuko snapas buvo visas kruvinas,greit atidariau inkila,ten dar vienas apkramtytom kojytem ir sparniukais mazius,negalejau jo palikt draskyti...kaip zinot kada galima pradet maitinti?????? jei ir neisgyvens,bet zinosiu kad padariau viska ka galejau..
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
dar gyvenam,kelis kartus pavyko po lasiuka pavalgyt,pavalges uzmiega...nezinau kaip pavyks per nakti siluma palaikyt,dabar dubeneluje kuris siltame vandeny...jetaus kaip kabinasi i gyvenima,ir galvyte kelia ir ant kojyciu bando stotis nos visas apkramtytas....cia buvo pirmas ir paskutinis mano nimfuku perejimas.Liko dar du kiausiniai kazi jei patina atskirciau?
-
- Augintiniai:
Vaje, kaip baisu.. Aš tai patiną atskirčiau ir pabandyčiau patelei leisti susitvarkyti ne tik su kiaušinėliais, bet ir su mažuliuku. Jei nemaitins, bent jau šildys.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Aš bandyčiau atskirti patiną, nebedaug liko, patelė ir viena turtų išperėti, tik svarbu, kad palesti išeitų kartais. Šildymui gali karšto vandens pūslę naudoti, arba butelius su karštu vandeniu, dar gerai ryžių supilti į kojinę ir mikrobangėje ją pašildyti. Tada tą kojinę galima susukti, ratuku, o paukščiukus į vidurį padėti. Tie ryžiai ilgokai šilumą išlaikys. Tokius mažiukus paukščiukus lengviau maitinti su pipete, negi su švirkštu.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dekui uz patarimus,ryzius butinai eisiu sildyt,o maziukas neblogai pavalgo,ant svirksto galo laiduka uzmoviau,dar tie suzalojimai mane neramina,na bet jau kaip bus,taip.Keista kad patinas taip egesi,ir peret jie jokiu trugdziu neturejo,atskiram kambaty sedejo,as tik pasert ieidavau
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių