Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tikrai puiki šeimyna kiekvienas savo reikalais užsiėmęs.
Žiūriu ir pomidorų daigai ant palangės gražiai žaliuoja ir jiems niekas negresia
Žiūriu ir pomidorų daigai ant palangės gražiai žaliuoja ir jiems niekas negresia
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Gabusia, man ir klausimas kilo ar tavo papūgos domisi pomidorų daigais?Keista matyt nuotraukose nepaslėptus juos....
Pas mus tai už užuolaidų paslėpti, ir dar iš šonų užuolaidos užkabintos, kad atsitraukti jų negalėtų...O tai net sužiūrėt nespėtume kaip jie patvarkyti būtų (Mažiui labai patinka visų augalų stiebą nukasti, kad visa šaka nukristų)..
Pas mus tai už užuolaidų paslėpti, ir dar iš šonų užuolaidos užkabintos, kad atsitraukti jų negalėtų...O tai net sužiūrėt nespėtume kaip jie patvarkyti būtų (Mažiui labai patinka visų augalų stiebą nukasti, kad visa šaka nukristų)..
- Blondi
- Augintiniai:
na papugos paleistos tik tada kai esu kambaryje, bet tuo metu nesidomi, nebent mazius koks skrenda ir krante ant ju ir aplauzo, lamei pomidoru yra daug, tai ne taip gaila
seip pomidoru zalioji mase kiek zinau nuodinga pauksciams..
seip pomidoru zalioji mase kiek zinau nuodinga pauksciams..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Taip nuodinga, dėl to mes ir slepiame Maniškiai tai specialiai lenda, kai esu šalia, ir kuo daugiau nuvarau, tuo jiems labiau azartas kyla....
- Blondi
- Augintiniai:
as matai zoles papugoms pasejau, dar berzo saku prizeliau, tai matyt zalumos pakanka del to ir nelenda, seip pas mane megejai ne zaluma paskabiti o zemes pagrauzti..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Na pas mane nėra pomidorų,bet ant gėlininko noriai lipa kai tik nematau Vieną gėlytę taip nukapojo,kad ji numirė Na bet ką padarysi...
Beje šiandien sorų šakelių nupirkau,tai kažkaip jis nesusižavėjęs liko,nevalgo jų..O kažkur skaičiau,kad soros labai papūgiukams patinka.
Beje šiandien sorų šakelių nupirkau,tai kažkaip jis nesusižavėjęs liko,nevalgo jų..O kažkur skaičiau,kad soros labai papūgiukams patinka.
-
PerlitaDziugas - Pranešimai: 82
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias