[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfų veisimas
logo

Nimfų veisimas

Auginam jauniklius :)

Standartinė Plunksna » 2012.04.25 23:05

Kas pamato, tai nustemba, kad tokių šviesių tėvų tokie tamsūs jaunikliai. Patelės lutinukės. Viena manau perlinė, nes ir ant suaugusios plunksnų aiškiai matosi ryškesni geltoni apvadėliai. Patinėlis irgi šviesus, tik ant sparnų yra šviesiai pilkų plunksnų.
Plunksna

Augintiniai:

Standartinė KAROLInute » 2012.04.26 22:13

mes turime du mazus geltonus pukuotukus jie dar mazi ,sendien tevu abieju nebuvo inkyle tai greit zvilkterejau.
Vartotojo avataras
KAROLInute

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2012.04.29 14:28

pas mane vėl džiugios žinios, trečiojo mažylio kojytė jau sustiprėjo, gerai vaikšto jau ir tvirtai remiasi ja...Tad mažylis sveikas ir traumos kaip nebūtų buvę :yes4: Ir žinoma jis ypatingas rankinukas, net nesipriešina kol kas ant nugaros paguldomas ir glostomas...
Šios vados mažyliai beje ypatingai meilus, patys nuolat prašosi švelnumo, glostymo, trinasi į ranką kaip katinėliai... na tik antrasis šiek tiek užsispyręs ir savo jausmų taip ypatingai nerodo, rankų nebijo, bet nuolat čiupinėjamas būti nenori, jam labiau savarankiška veikla prie širdies kaip ir jo tėveliui... :give_heart:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Artemonas » 2012.04.29 23:11

Blondi, sveikinu su mazyliais. o dabar klausimas, kai papugiukai numeta pirmas plunksnas tada tik pasimato kokiu yra atspalviu papuga, ar cia tik kvailai nuskaitytas mitas?
Vartotojo avataras
Artemonas

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2012.04.29 23:33

Na ne visi pasikeičia, patinėliai tai visi kiek žinau, nes jie jaunikliai atrodo kaip patelės....Patelės tai man atrodo visos lieka kokios buvo :geda: Na bent jau tos su kuriomis man teko susidurti liko tokios pat :yes4:
Beje ačiū už sveikinimus :*
Vienas mažylis turi keistą įprotį: jam patinka miegoti dubenėlyje su maistu (atsigula ir miega ten) :pooh_lol:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Artemonas » 2012.04.29 23:50

Blondi, prasom mano nimfukas-ė(nezinau to) niekaip neparodo kas jis-ji yra, nei gieda, tai sakau prades plunksnas mesti gal tada isaiskes, o dabar tai gryna patele palei mane. jis miega tai irgi serykloj, kaip kada uzsimano, bet ne visada, dabar visai i kita vieta nusibelde.
Vartotojo avataras
Artemonas

Augintiniai:

Standartinė aure201 » 2012.04.30 12:04

Mano nimfos jau pries menesi "poravosi" bet kiausiniu dar nededa. Inkilo nera, bet apacioje narvo pjuvenu yra. Nelabai noriu kad priperetu tu jaunikliu, nes tevai neleidzia, kur juos reiks det? tai reiks paiimti kiausinius, ar imanoma tai padaryti? ar apsimoka inkila pirkt? ir kokio dydzio jis turi buti?
aure201

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.04.30 13:17

kad poruojasi nereiškia,kad būtinai turi pridėti kiaušiniu,ir jai dar nenori..manau nekabink inkilo ir gal neperės..dažniausiai pradeda dėti kai inkilas pakabintas..
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.04.30 13:48

Nimfos poruojasi ištisus metus, iš malonumo. Tikrai dauguma jų kiaušinių nededa, kol nesudarai tam sąlygų. Taip kad inkilo nekabink, beje, pjuvenas narvo dugne irgi geriau pakeisti į kokius laikraščius ar pan., jeigu tikrai nenori, kad perėtų,
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Artemonas » 2012.04.30 14:17

Mano nimfos jei poruojas tai ir kiausiniu tuoj buna, tai nemanyciau kad is malonumo( arba cia pas mane tik taip)
Vartotojo avataras
Artemonas

Augintiniai:

Grįžti į Veisimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis