Katės
Šiaip man plikų veislių katinai ne prie širdies, bet Darvinas mane sužavėjo Iš ties gražus katinas labai patiko kaip ta oda dviejų spalvų atrodo (maniau, kad tokie perėjimai gali būti tik kailiuko)...
- Blondi
- Augintiniai:
O mane begalo žavi pliki kačiukai O Darvinas tai visai mielumo neapsakomo
Dėja, mano katinukas Persis kotai nesugalavo Staiga sukūdo,na maniau po žiemos,pavasaris, visad kūdesnis būna, na bet dabar tai jau per daug, vien kaulai, o ir šlapintis pradėjo labai dažnai, net naktį keliasi kelis kartus, ir šlapimas putoja, na pasisioja ir pūtos matosi bespalvės, kaži kas jam gali būti? gal kas yra su tokia problema susidūręs? Persis kastruotas ir dehelmintizuotas neperseniausiai
Dėja, mano katinukas Persis kotai nesugalavo Staiga sukūdo,na maniau po žiemos,pavasaris, visad kūdesnis būna, na bet dabar tai jau per daug, vien kaulai, o ir šlapintis pradėjo labai dažnai, net naktį keliasi kelis kartus, ir šlapimas putoja, na pasisioja ir pūtos matosi bespalvės, kaži kas jam gali būti? gal kas yra su tokia problema susidūręs? Persis kastruotas ir dehelmintizuotas neperseniausiai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Tikrai gal būti kas nors su inkstais ar šlapimo takais, kastruotiems katinams akmenligės tikimybė padidėja, labai maistą reikia žiūrėti. Vežk pas veterinarą savo katinėlį.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dėl kačių nežinau, nesidomėjau. Katinams tai tiksliai, ir šeriant reikia žiūrėti, kad maiste būtų mažiau fosforo ir daugiau kalcio. Pavyzdžiui, varškės duoti papildomai, arba mėsos su kaulais (vištienos šonkauliai labai tinka).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Nuvežiau Persi pas veterinarą, pasirodo uždegimas, akmelginės patikino, kad nėr Suleido antibijotikų, priešuždegiminius, vitaminus, viską reiks pakartoti, tikiuosi pasveiks, nors vetas sakė, kad nėr ko nerimauti, maža labai tikimybė, kad galėtų nepasveikti ir baiktis blogai
-
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių