Daigintas maistas
man taip atrodo kad tik Munex suprato klausima apie salietra, taigi aciu uz ats. salietros niekas kartu su grudais nebarsto, jei ka. o del purskimo va kitas klausimas ar tinka tie grudai
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
Viskas tiesa, tik nesu toks durnas, apie grudus nusimanau( tik gal ir ne visai viska, bet tikrai zinau kada salietra barstyt, kada purkst kada kult ir kas beicas yra)
Vis delto ar galima ta derliu papugom daigint ar ne????
Beje Munex suprato.

Beje Munex suprato.
-
- Augintiniai:
Na,pasijutau pamaloninta
O javus taigi tresia,tik nezinau salietra ar kokiom kitom trasom,bet tresia nebutinai dirva pries seja,bet ir zelmenis pav.jei po ziemos silpni buna,prastai auga,o ir siaip bent jau mes kai auginom,tai pabastydavom kazkiek.
Dabar nebeauginam,tai as koki ukininku lauka nusiziuriu is anksto
ir stebiu ar nepurskia kuo nors,o tai labai matosi,nes lieka ratu vezes.O tada jau apsilankau reikiamu metu
ir is kampuciu,prie stulpu(logiskai mastant ten ir tresimo metu maziausiai trasu patenka,nes nepatogu taip jau tiksliai prasisukti) pasiskinu varpu.Siemet gal uzsisesiu namie daugiau,kad ir i saldikli ziemai savu liktu.

O javus taigi tresia,tik nezinau salietra ar kokiom kitom trasom,bet tresia nebutinai dirva pries seja,bet ir zelmenis pav.jei po ziemos silpni buna,prastai auga,o ir siaip bent jau mes kai auginom,tai pabastydavom kazkiek.
Dabar nebeauginam,tai as koki ukininku lauka nusiziuriu is anksto

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dar vienas klausimas:
galima daigint grudus papugom kokioj zemeje, ar durpese. prilese tu zemiu nepakris jie man kaip lapai?
galima daigint grudus papugom kokioj zemeje, ar durpese. prilese tu zemiu nepakris jie man kaip lapai?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių