Nagai
-
gabriele1025 - Pranešimai: 36
- Augintiniai:
Jei jau prireikia karpyt tai su pagalba tai galima padaryt. vienas laiko o kitas kerpa, jei bijot patys kirpt tai pas veterinara galima nunest.
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
Sveiki, manau kad aš ir mano mažasis draugelis turim bėdą . Man atrodo, kad pora nagų per ilgi (Ant abiejų kojų to pačio piršto). Kai paukštis vaikšto ant žemės, tai pirštai dėl tų nagų šiek tiek krypsta. Su niekuo nepasitaręs nenoriu kirpt, nes galbūt aš neteisus ir padarysiu jam ką nors skaudžiai, tada pyks vėl savaitę...
Įkeliu nuotraukų, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomone ar reikia kirpt, ar viskas čia normalu. Jei reikia kirpt, tai maždaug su lig ten kur užbrėžiau linija vienoje nuotraukoje?
Įkeliu nuotraukų, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomone ar reikia kirpt, ar viskas čia normalu. Jei reikia kirpt, tai maždaug su lig ten kur užbrėžiau linija vienoje nuotraukoje?
- ..Tadas..
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aš manau, kad reikia kirpti jau tada, kai paukštis stovi ant lygaus pavirčiau, o nagai į šoną krypsta, gulasi ir pirštukus kraipo O jei tik šiek tiek, tai galima pakirpti, jei paukštis rankinis, nesukeliant jam daug streso, bet pačius galiukus, tikrai jau ne tiek kiek parodei liniją nubrėžęs, nors ką aš žinau kokie ten pas aras nagai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na va, pastačiau paukštį ant žemės ir kirpau po truputį kol pirštai tiesiai atsistojo ant žemės, iš viso nutrumpinau beveik tiek, kiek buvau užbrėžęs nuotraukoje.
Arai visai jokio streso nebuvo ir dar žirkles atėmė ir pabėgo, o pats sušilau, kaip bijojau per daug patrumpint
Ačiū už atsakymus
Arai visai jokio streso nebuvo ir dar žirkles atėmė ir pabėgo, o pats sušilau, kaip bijojau per daug patrumpint
Ačiū už atsakymus
- ..Tadas..
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių