Nimfų veisimas
- aure201
- Augintiniai:
Manyciau taip, pades, ypac tiketina kai poruojasi daznai(1-2 kartai per para ar dvi)O po savaites ar pusantros gali pasirodyti pirmas kiausinis.
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
Taigi parašyta, kad nebūtinai tuos kiaušinius dės. Gali ir išvis nedėti. O jau terminų jokių tai čia iš viso nėra. Kiaušinių dėjimui poravimasis įtakos nelabai turi, patelės puikiausi deda kiaušinius ir nesiporuodamos.
Pas daug ką nimfos poruojasi ir kiaušinių nededa. Pas mane gyvena keturios patelės, poruojasi nuolat, o kiaušinius dėjo gal tik tris kartus - vieną kartą, kai leidau vienai patelei perėti ir inkilą pakabinau, ir dvi patelės padėjo po porą kiaušinių be inkilo.
Pas daug ką nimfos poruojasi ir kiaušinių nededa. Pas mane gyvena keturios patelės, poruojasi nuolat, o kiaušinius dėjo gal tik tris kartus - vieną kartą, kai leidau vienai patelei perėti ir inkilą pakabinau, ir dvi patelės padėjo po porą kiaušinių be inkilo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
tai gali isvis nedeti? bent jau pas mano pazystama tai kiekvienais metais padeda po 3-6 patele gyvendama viena. negi ir gali nedet niekada?
- aure201
- Augintiniai:
2 metai, tai kaip man joms neleist det tu kiausiniu, juk uzsinores ir des, o pas mane gyvena jau pirmi tik metai, bus metai birzeli, bet tik pries menesi pradejo poruotis,
- aure201
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Sveiki visi, man reikia skubaus patarimo...Mažyliams jau virš dviejų mėnesių...Tėvelis jau nelabai maitina, jie patys visi 4 valgė, bet vyresnėlis liovėsi valgyti ir pradėjo sparčiai mesti svorį...Šiandien, kai grįžau iš praktikos jį išvis radau ledinį...Duodam jam košytės iš švirkšto, bet jis atsisako ryti, tai pamaitinti neeina, tai dabar vandenuka su medumi sumaišiau šiek tiek iš švirkšto davėme, šildome, ką dar patarsit daryti? Kodėl taip staiga galėjo liautis valgyti?
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių