Pavadėliai
-
tripsita - Pranešimai: 84
- Augintiniai:
Tigi jei uz kojos ziedo pririsi gali paukstis koja isisukt kai skris ar isigandes staigiai paskrist ir isisukt.
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo gabusia 2012.05.17 14:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nezinau pagal ka Artemonas sprendzia kas yra geriau. Bet as rasau is savo patirties, esu daug ka isbandziusi, sekmingai su savim visur vezuosi ne viena papuga.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Aš taip pat išbandžiau pavadėlį segama prie žiedo Grafui ,skraidė ,džiaugėsi ,o dėl kojytės ,jis beveik nejaučia ,jog prisegtas kažkas...Kaip Gabusia minėjo ,guma reikalinga tam ,jog nebūtų smūgio skrendant. Kiekvienam savas pasirinkimas ,bent mano labai stresavo kai bandžiau uždėti petnešėles.
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Nu ir dar, statistikai ir Artemonui specialiai - turiu ir TIKRĄ pavadėlį, papūga jo bijo kaip velnias kryžiaus, tai nepadeda, kad jis toks, koks turi būti
O tą prisegamą už žiedelio su guma (amortizacijai) tai visai dar pakenčia, bet nusprendžiau nebedėti, kol negaus atitinkamo atlyginimo už tai - skrydžio nekliūvant už kambario baldų Žodžiu sekantis bandymas - forumiečių susitikime, ten ir pamatysim. Jei labai stresuos ir bandys nusiplėšt, teks tupėt narve
O tą prisegamą už žiedelio su guma (amortizacijai) tai visai dar pakenčia, bet nusprendžiau nebedėti, kol negaus atitinkamo atlyginimo už tai - skrydžio nekliūvant už kambario baldų Žodžiu sekantis bandymas - forumiečių susitikime, ten ir pamatysim. Jei labai stresuos ir bandys nusiplėšt, teks tupėt narve
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių