Granulės
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
o jau siandien man dziaugsmo kad buvo pagaliau pagaliau,pas mus granules bent jau siandien nebus ismestos i siuksline!aciu visiems patarusiems!sailor,Erikai ir spec.Dododiku seimininkei isbandem granules ir su tarkuotom morkom ir su tarkuotais obuoliais galiausiai tik sudrekinau su paprastu vandenuku. tai spalvotosios Verseles lagos,tai pakrapste,bet jos vistiek tokios kietos islieka,tai,matyt,tik tam tikros spalvos tinka nes buvo girdeti,kaip kieti gabaliukai vis dar sviedziami i narvo dugna.bet va tos,kur is Skarletu,tai sudrekinus su vandenuku,pavirto i kosyte.kaip baby papugytems,kaip ir Dododikiene dare saviskiams.tai kaip as juokiausi,kaip jinai apziurinejo savo patiekala o paskui nuejusi kazka ten kramte kramte,paskui jau pakele galva,tai puse snapo apsivolioje tomis tirpintomis granulytemis Gabusios mazyliai turbut graziau valgydavo nei maniske,bet man nesvarbu,man jau dziaugsmas,kad jinai jas pagaliau NORS paragavo.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
na labai šaunios naujienos, gerai kad bent košytės pavidalu valgo, gal pripras, o paskiau ir kietas paragaus
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
na,siandien jau nebebuvo kito pasirinkimo,i visus tris valgymo indus buvo ideta tik granules granules ir dar granules kadangi valgyt norisi,tai teko valgyti.zinoma,tik koseles pavidalu,ir tik kazka issirenkant valge tik is to indelio,kur patogiausia jai.kur arciausiai zodziu,daug eina ant dugno,bet jau daug ir suvalgoma.manau,pagrindo uzlesa
bet vistiek,pirmenybe daiginukams.mirkytos granules,tik is bedos,kaip sakoma
bet vistiek,pirmenybe daiginukams.mirkytos granules,tik is bedos,kaip sakoma
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Nu gal aš kažko nesuprantu, bet kam kišt tas granules per prievarta? Negi nera kuo jų pakeist ką papūgos su apetitu lesa
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Pvz., sėmkas? Aš granulių per prievartą nekišu saviškiams - patys kapoja, ir esu baisiai tuo patenkinta, nes kai lesdavo sausiaką, tai mažiausiai 50 proc. nemėgstamų grūdų likdavo indelyje arba ant narvo dugno (čia tuo atveju, kai ilgai negaudavo papildymo - tada tiesiog koja viską ant dugno išversdavo, atseit, žiūrėk - maisto visai neturiu!). Su grūdais grynas nuostolis bent jau mano atveju buvo...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Oj as irgi, po to kai vaikai isvaziavo, galima sakyti atostogauju.. Papugos valgo harison ir tas Vitalijos granules, nu ir kartais arba sausiako arba daiginuku.. Netgi vargsos amazones pradejo valgyti. Papugas serti galima kas dvi trys dienos, is vis pasaka.. ir tas serimas koks, paemei surinkai ismetytas granules ir idejai i indeli..
As niekuo granuliu nedrekinu ir nemaisau, nes tada atliekas reiketu dazniau ismesti.. Is tikruju mano papugos pacios pasidrekina paema granule nueina pasimirko i vandeni ir tada valgo.
As niekuo granuliu nedrekinu ir nemaisau, nes tada atliekas reiketu dazniau ismesti.. Is tikruju mano papugos pacios pasidrekina paema granule nueina pasimirko i vandeni ir tada valgo.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių