Rozelų veisimas
Ir dar turiu klausimeli tik nezinau i kuria tema rasyti. Noreciau mazylius pratinti prie pavadeliu. Bet iki pavadeliu dar reikia pasiruosti kiek suprantu. Pauksciukams ant kojytes reikia uzdeti ziedeli. Nereikia man su numeriais.
Kur galeciau gauti paprastu ir kas juos galetu uzdeti (turbut vetas?)?
Ar dar ne per velu deti tuos ziedukus?
Nuo kada jau galeciau pradeti pauksciukus pratinti prie pavadeliu?
Is anksto dekoju uz atsakymus.
Kur galeciau gauti paprastu ir kas juos galetu uzdeti (turbut vetas?)?
Ar dar ne per velu deti tuos ziedukus?
Nuo kada jau galeciau pradeti pauksciukus pratinti prie pavadeliu?
Is anksto dekoju uz atsakymus.
-
jurgita4002 - Pranešimai: 84
- Augintiniai:
As manau, kad i lauka drasiau paukstelius galima nesti, kai jie jau savarankiski. Reiskia jiems jau laikas palikti lizda ir ju organizmas pakankamai pasiruoses kovoti su "isorinio pasaulelio" reiskiniais...
Zieduoti juos jau velu, nebent naudoti "uzspaudziamus/uzsifiksuojancius" ziedus.
Del pavadeliu. Pasiskaityti pavadeliu tema, ten ir nuorodu i "video" galima rasti, taip pat pasiguuglinti "aviator harness", "aviator harness tutorial" ".....instructions"
O rozeloms uz ziedu kabinti "pavadelius" nerekomenduoju, ju kojytes ne tokios stiprios, kaip didziuju papugu
Zieduoti juos jau velu, nebent naudoti "uzspaudziamus/uzsifiksuojancius" ziedus.
Del pavadeliu. Pasiskaityti pavadeliu tema, ten ir nuorodu i "video" galima rasti, taip pat pasiguuglinti "aviator harness", "aviator harness tutorial" ".....instructions"
O rozeloms uz ziedu kabinti "pavadelius" nerekomenduoju, ju kojytes ne tokios stiprios, kaip didziuju papugu
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
taip traktoriuke labai linksmai atrodo matau drąsuoliai bus gali ir su petnešom nešti..o sau žadi juos pasilkt,nes ai parduosi nauji šeimininkai gali į lauką net nesinešti...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Aciu. Lutinuka galvoju pasilikti ir ieskoti jam/jai drauges/o. Todel ir noriu pratinti prie pavadelio. Tik dar reikes kazkaip issiaiskinti, ka turiu berniuka ar mergaite. Apie margaspalves rozelas sioki toki supratima turiu, o va apie lutino jokio.
-
- Augintiniai:
man taip pat jos gražios visa laik sustoju parduotuvėje ir kalbinu..o tos raudonos išvis fantastiškos...kažkaip lutino nesu gyvai mačiusi tik internete...o va į vaikučius pažiūrėt taip norisi
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
As irgi i maziukus ziureciau ir ziureciau. Nesvarbu kokios spalvos ar rusies jie butu. Taip ir norisi juos niurkyti. Man raudonos ne labai patinka, nes nemegstu raudonos spalvos. Bet labai noreciau melynu penantu. Man jie be galo grazus.
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aciu visiems. Siandien, ryt ir poryt mano mazyliams sueina menesiukas (kadangi vieno netekome, tai nezinome kada kurio gimtadienis, todel svesime tris dienas) . Ta proga mazylis lutinukas-Lutis (pasiliksiu ji sau, tai jau ir varda idejom) vakar pirma karta islindo is inkilo, osiandien, vos paemiau i rankas tik purp ir nuskrido... tiesiai ant karnyzo pas mamyte.
Ir dar siandien geriau apziurejusi pauksciukus nusprendziau, kad margutis turetu buti mergaite, o lutinukas-berniukas. Reiks dar pasidometi, bet zanduku spalva tai ryskiai skiriasi. JEI KAS UZGIRSIT, KAD KAZKAS PARDUODA LUTINO ROZELU JAUNIKLIUS, PRASAU, PARASYKIT MAN. ACIU.
Ir dar siandien geriau apziurejusi pauksciukus nusprendziau, kad margutis turetu buti mergaite, o lutinukas-berniukas. Reiks dar pasidometi, bet zanduku spalva tai ryskiai skiriasi. JEI KAS UZGIRSIT, KAD KAZKAS PARDUODA LUTINO ROZELU JAUNIKLIUS, PRASAU, PARASYKIT MAN. ACIU.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių