Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
nesiginčiju....vaizdas visai nieko,va kokybė man nepatinka bet pasirodome.jai kitaip nesigauna tuo metu...
-
- Augintiniai:
- kiwekas
- Augintiniai:
Beje, evers, man kilo klausimas. Su tokiu augintinių arsenalu tikriausiai esate įsikūrę name, o ne bute?
- kiwekas
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
sveikas,prisijungęs smagu matyti piruriukus,ir labai įdomu iš kokio Lt miesto esate(o gal jau ankščiau buvai prisijungęs kitu niku??)...ir kaip suprantu pas tave patinėlis yra,kiek jam laiko..o į tavo klausima kur gyvenu atsakysiu gyvenu keturbutyje,keturių butų namas
-
- Augintiniai:
Esu iš Marijampolės, o mano paukštuko vardas kiwis. Bet ar jis tikrai patinėlis tai nebūčiau toks tikras. Pardavėjas sakė kad taip, bet man kyla abejonių, o kaip atskirti patinėlį nuo patelės tai nelb ir žinau. Gal Jūs kas žinote? Dėl tos gyvenamosios vietos, evers, užklausiau, kadangi smalsu buvo ar kaimynai kai tiek augintinių vienoje vietoje, nekelia pretenzijų. Beje kažkada buvau prisiregistravęs kitu nicku, tačiau kurį laiką nebuvau prisijungęs tad teko naujai registruotis
- kiwekas
- Augintiniai:
na lyti galima atkirt pagal raudona dėme ant pilvo,ir žinoma dnr
o mano kaimynai nieko nesako sienos storokos,nors rytais sakė girdisi iš lauko aš tai jų negirdžiu patinka ir jiems kartkartėm užeit ir į sparnuočius o dar Haris parodo kaip alink piršta apsisukt moka,na žodžiu cirkas be pinigų
o mano kaimynai nieko nesako sienos storokos,nors rytais sakė girdisi iš lauko aš tai jų negirdžiu patinka ir jiems kartkartėm užeit ir į sparnuočius o dar Haris parodo kaip alink piršta apsisukt moka,na žodžiu cirkas be pinigų
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 10 svečių