Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Visiems dėkui už liaupses
Erika, o kodėl jis putlutis? Manau, kad Trolis nestoras, nes sveria 390 g. Tokio svorio mes jį ir nusipirkome, kai buvo 3 mėn. amžiaus
Erika, o kodėl jis putlutis? Manau, kad Trolis nestoras, nes sveria 390 g. Tokio svorio mes jį ir nusipirkome, kai buvo 3 mėn. amžiaus
Paskutinį kartą redagavo austra 2012.06.12 11:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
austra,tiesiog nuotraukose taip atrodo, gal tikrovei ir neputlutis, tiesiog maudydamasis pasišiaušė
Reiks man Goką pasverti, labai jau įdomu kiek sveria, tuomet ir galėsim palyginti
Reiks man Goką pasverti, labai jau įdomu kiek sveria, tuomet ir galėsim palyginti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na ir tyli temutė Reikia, kažkaip žadinti
Suruošiau aš šiandien viską gražiai fotosesijai: rankšluostį patiesiau ant lovos, stovelį pastečiau, žaisliukų prinešiau Goko labai mėgemų, net obuolį, o tas mat ponas net nesusigundė pasižiūrėt į tą pusę, kad ir kiek kalbinau, neateina fotografuotis nors tu ką Kaip taip neatkrapštysi jo, visą laiką ant lovos, o šian sėdi visą dieną ant žaidimų aikštelės ir nei krust, mat šeriasi, matyt dėl to nenori fotosesijos Turiu va tik pora nuotraukyčių senesnių, kaip Gokas žemuoges valgė- tai jo mėgstamiausios uogos, saujom lesa
Suruošiau aš šiandien viską gražiai fotosesijai: rankšluostį patiesiau ant lovos, stovelį pastečiau, žaisliukų prinešiau Goko labai mėgemų, net obuolį, o tas mat ponas net nesusigundė pasižiūrėt į tą pusę, kad ir kiek kalbinau, neateina fotografuotis nors tu ką Kaip taip neatkrapštysi jo, visą laiką ant lovos, o šian sėdi visą dieną ant žaidimų aikštelės ir nei krust, mat šeriasi, matyt dėl to nenori fotosesijos Turiu va tik pora nuotraukyčių senesnių, kaip Gokas žemuoges valgė- tai jo mėgstamiausios uogos, saujom lesa
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Erika, labai šaunios nuotraukytės, ne veltui taip ilgai teko įkalbinėti O jau dvi paskutinės... O iš žemuoges, kaip skaniai valgo
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Dėkui Smile Būtų ir daugiau nuotraukyčių su orchidėją, bet bijojau, kad vargšė gėlytė visai tokiu atveju be žiedų liktų
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių