Daigintas maistas
Laba, ar galima nimfai duoti paragauti tokių sėklų kaip burnočiai ir kynva? ir dar klausimas: mano paukštelis labai mėgsta pamirkytus kviečius, grikius, perlines kruopytes, net padaigintus kviečius apgnaibo ir dažnai mieliau valgo pačią kruopą, o ne daigelį. Ar galima jai kasdien duoti tų pabrinkintų kruopų? Ir kaip dažnai galima kiaušinį?
- jalaim
- Augintiniai:
Atsakysiu tik i ta dali,kuria zinau
mirkyti,o dar geriau daiginti grudai labai tinka ir reikia duoti kasdien,gal tik kvieciu nepadauginti(del perliniu kruopu tiksliai nezinau
),dar gali padaiginti avizu-labai megsta ir grynu soru.Taip pat buna pirkti specialiai daiginimui skirti misiniai,bet tik didziuosiuose miestuose.
Kiausinio nereikia daznai,koki karta per savaite.

Kiausinio nereikia daznai,koki karta per savaite.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Ačiū. Ar tie mišiniai būna zoo parduotuvėse? Bandžiau daiginti/mirkyti aš jai avižų, bet ji nenori, puola prie kviečių (reiks riboti, jei daug negalima), dar vieną kitą lešį sulesa ir tą žalią mažą pupelę, grikių truputį. O šiaip labai išranki:)
- jalaim
- Augintiniai:
Seniai jau čia besilankiau ir iškart su klausimu
Kiekvieną kartą, kai daiginu banguotųjų sausiaką atsiranda bent ant kelių grūdelių pelėsis, tai jei aš juos išimu
Ar galima toliau daiginti ir duoti lesti? Nes šiaip uogienę, jei pamatai pelėsį, reikia išmesti visą 

- daiva3
- Augintiniai:
Aišku, kad išmesk. Pelėsis labai pavojingas. O kaip tu daigini, kas vis pelėsis atsiranda? Ar dažnai perplauni? Ar dedi jo į vandenį, kuriame mirkai grūdus prieš patį daiginimą?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- daiva3
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Dabar prisijungę