Jauniklio kojytės išsiskėtusios
Aš irgi manau, kad rėkė iš išgąsčio, o ne iš skausmo. Geriau, aišku, kai tėvai maitina, pabandyk bent dienomis įdėti į inkilą, kai tėvai maitinti kitą jauniklį ruošiasi, kad neatprastų tėveliai nuo vaikiuko, o pamaitintą vėl gali dėti į dėžutę. Jeigu matysi, kad mažiau primaitintas, tai po to, kai tėvai pamaitins, gali papildomai truputį košyte pamaitinti. Aš ir nakčiai bandyčiau į inkilą dėti, kuo vėliau, visai prieš miegą, ir anksti kelčiausi vėl išimti pamaitintą paukščiuką į dėžutę. Vargo, aišku, daug, bet rizika mažesnė, kai tėvai maitina (arba pagrindinai maitina), be to, mažiukai iš tėvų elgsenos mokosi.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Papooga,o gal galėtum įdėti kokią nuotrauką kur matosi, kaip ta kojytė iškrypusi Na niekaip neįsivaizduoju, kaip tai turėtu būti, nes va mačiau kito mažiau foto, tai jis juk taip pat išsiskietęs, nors žinoma visai normaliai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
Kaip saldžiai miega Kaip man gaila, kad su ta kojyte mažiukui tiek nepasisekė, bet tikiuosi viskas pasitaisys Juk Papooga tokia rūpestinga, tikrai turėtų būti viskas gerai
- Blondi
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Dėkui, kažkaip nujaučiu, kad viskas bus gerai, nors buvo dienų kai atrodė, kad nebeilgai vargšas temps, tik išgriūna ant pūzo toks visas kojos į šalis, sparniukai į šalis
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Erika, neturiu nuotraukos, bet tos kojytės jis net nelenkdavo, griūdavo ant šono, todėl ta koja ištiesta į šona ir dar sparniuku pasiremdavo, atrodė kaip kad per klubą išsukta būtų, o ir pėdutė į šoną nusisukusi. O jei sulenkdavau jam tai atrodė, kad jam skauda, šiaip dejavo visą parą, pamiega, vėl padejuoja, grynai kaip žmogus skausmus kenčiantis dabar jau tyliau, nors vistiek pasiskundžia mažius gyvenimu, va dičkio tai visai negirdėti išskyrus smagų kriuksėjimą valgant, o mažiui tai tas negerai, tai anas, vis kažko papypauja, kankinasi truputį vargšiukas.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
kaip gaila mažiuko,įtariu širdį sopa girdint...o kaip atrodo ir aš nesu mačiusi,bet tikiuosi ,kad viskas bus gerai ...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių